123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki

SJK ja FC Haka kohtaa Veikkausliigan ottelussa keskiviikkona 22.6. klo 18:00 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Tapahtuma-areena ja palvelut aukeavat jo klo 16:00 ja meno jatkuu stadionilla ottelun jälkeen Carlsberg Sports Barissa. Liput otteluun Lippu.fi-kanavista ja SJK Storesta. Voit lukea lisää ottelutapahtuman järjestelyistä tämän otteluennakon loppuosasta. 

Viime lauantaina SJK palasi Veikkausliigassa maajoukkuetauolta, ja pelasi tasapelin FC Interin kanssa. Varsinkin ottelun ensimmäisellä puoliajalla, SJK näytti pirteää hyökkäyspeliä ja prässäsi vastustajaa aggressiivisesti korkealta. Keskiviikkona jatketaan siitä, ja Haka-ottelusta lähdetään ottamaan täyttä pistepottia. 

Uskon, että keskiviikon pelistä tulee kova, sillä Haka sai taas itseluottamusta takaisin edellisen pelin voitosta. Me taas esitimme mielestäni hyviä otteita kahdessa edellisessä ottelussamme kovaa Interiä vastaan, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez. 

Meidän tulee pitää peli samalla tavalla kontrollissa kuin niissä otteluissa, mutta samalla pitää pystyä luomaan enemmän tilanteita hyökkäyskolmannekselle. Meidän on pitänyt viime peleissä luoda todella paljon paikkoja, että saamme maaleja, ja maalit auttavat meitä voittoon, Gómez jatkaa. 

Nyt kun pelit tulee kuitenkin kovalla tahdilla, niin tärkeintä on saada pelaajat palautumaan hyvin, jotta he pystyvät parhaimpaansa taas keskiviikkona, sanoo Gómez vielä lopuksi. 

Viime viikolla SJK pelasi kaksi ottelua, kun maanantaina oli ensin Suomen Cupin ottelu ja lauantaina Veikkausliigan ottelu. Jotkut pelaajat pelasivat isot minuutit, ja pieniä kolhujakin on saattanut tulla. Isomman osuman sai kuitenkin puolustaja Matej Hradecky, jonka pelaaminen keskiviikkona on ainakin vielä epätodennäköistä. Mehmet Hetemaj puolestaan loukkaantui jo maanantain Suomen Cupin ottelussa, ja on varmuudella edelleen sivussa tällä viikolla. Alkukauden aikana loukkaantumisista kärsinyt Jake Jervis on kuitenkin palannut harjoituksiin, ja saattaa olla taas mukana keskiviikkona. Myös viime ottelun huilannut Matias Vainionpää on palannut normaalisti harjoituksiin ja mukana keskiviikkona. Pelikieltoja ei SJK:lla ole.

 

Teemu Tainion valmentama FC Haka oli talvella huippuvireessä ja aloitti Veikkausliigakauden hyvin. Mutta huhtikuun lopussa alkoi Veikkausliigassa peräti kuuden ottelun voitoton putki, joka päättyi vasta viime viikonloppuna kotona IFK Mariehamnia vastaan 3-2 voitolla. Tuohon putkeen mahtuu tasapeli FC Lahtea vastaan, sekä toukokuussa pelattu tasapeli SJK:a vastaan Valkeakoskella. Silloin Haka nousi ottelun lisäajalla 1-1 tasapeliin, Janne-Pekka Laineen unelmavedolla, joka upposi yläriman kautta sisään. SJK johti ottelua Josepablo Monrealin rankkariosumalla. 

Hakan ykkösmaalitykki on skotlantilainen Lee Erwin, jolla on jo kuusi osumaa Veikkausliigassa. Sillä maalimäärällä Erwin jakaa Veikkausliigan maalipörssin kärkipaikan KuPS:n Tim Väyrysen, Ilveksen Kai Meriluodon ja AC Oulun Michael Lopezin kanssa. Maalinteossa Haka onkin onnistunut, sillä viidessä viimeisessä ottelussa se ei ole jäänyt ilman maalia kertaakaan. Oma puolustuspää sen sijaan on vuotanut. Haka on päästänyt 11:sta ottelussa 20 maalia, ja se on maali vähemmän kuin viimeisenä olevalla Helsingin IFK:lla. Sarjassa Haka on kolme pistettä SJK:n edellä seitsemäntenä, ja parin maalin tai enemmän voitolla, SJK nousisi heidän ohitseen taulukossa keskiviikkona. Sarjan keskikasti on tiivis, sillä peräti kuusi joukkuetta on kuuden pisteen sisällä toisistaan. 

Keskiviikon peliin Haka saa paikalle myös kannattajat tuekseen, kun Haka järjestää peliin bussikuljetukset Valkeakoskelta. Voit lukea lisää heidän nettisivuiltaan. Omin kyydein paikalle tuleva koskilaiset, voivat ostaa liput vieraskatsomoon tästä linkistä

Lisää ennakointia ottelusta ja sen voimasuhteista ja ennakointia löydät SJK:n somekanavilla ja Youtubessa olevasta, SJK:n asiantuntevasta ennakkostudiosta. Ennakkostudiossa käydään tämän ottelun lisäksi torstain Ykkösen ottelua.

Veikkausliigan ottelu SJK – FC Haka keskiviikkona 22.6. klo 18:00 OmaSp Stadionilla. Liput otteluun SJK Storesta ja Lippu.fi kanavista. Peli näkyy myös suorana Ruutu-palvelusta. Ottelu on myös osa Nelosen Futiskierrosta, jossa pääotteluna on KuPS – AC Oulu.

Keskiviikon ottelun jälkeen, Veikkausliiga jää SJK:n osalta ensin juhannustauolle ja sen perään alkaa valmistautuminen euro-otteluihin, jotka alkaa 7.7. klo 19:00 pelattavalla vieraspelillä Tallinnassa FC Floraa vastaan. FC Flora saapuu Seinäjoelle puolestaan torstaina 14.7. klo 19:00 ja jos SJK onnistuisi tiputtamaan FC Floran, saisi se toisella kierroksella vastaan Norjan Lilleströmin. Europelien välissä pelataan myös Veikkausliigaa, ja seuraava kotiottelu on sunnuntaina 10.7. klo 16:00 pelattava SJK – FC Honka.
SJK aloitti uuden yhteistyön Ähtärin eläinpuiston kanssa. Jatkossa kaikista SJK:n kotipeleistä tulee Ähtäri Zoo ja SJK:n -somekanaville videona pandakaksikko Pyryn ja Lumin ennustus ottelun lopputuloksesta. Ota seurantaan SJK- ja Ähtäri Zoo -somekanavat, niin pääset näkemään ennustukset. Ensimmäisen kerran Pyry ja Lumi ennustaa lopputulosta 10.7. pelattavasta ottelusta. 

Vielä ennen juhannusta, OmaSp Stadionilla pelataan torstaina 23.6. klo 18.30 alkava Ykkösen ottelu SJK Akatemia – PEPO Lappeenranta. Kaikkien SJK:n ja SJK Akatemian kotiotteluiden liput myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. Löydät otteluohjelmat SJK:n nettisivujen ottelut-kohdasta. 

Keskiviikon ottelun järjestelyt ja lipunmyynti

 

Veikkausliigan ottelu SJK – FC Haka pelataan OmaSp Stadionilla keskiviikkona 22.6. klo 18:00. Tapahtuma-areena ja lipunmyyntikioski aukeaa klo 16:00. Lippuja saa Lippu.fi-palvelusta sähköisenä sekä ennakkoon. Ennakkolippuja myydään myös SJK Storessa Torikeskuksella. Paikalle tähän otteluun tulevat vieraskannattajat sijoittuvat OmaSp Stadionin Itäpäädyn vieraskatsomoon, minne sisäänkäynti on omasta ovesta katsomon takaa, ja siellä on omat palvelut anniskeluineen. Liput vieraskannattajille myynnissä omasta linkistä, tästä.

Tapahtuma-areenalla tunnelmaa nostaa jo ennen ottelua DJ. Tapahtuma-areenalta löydät myös ruoka- sekä anniskelupisteitä ennen ottelua ja sen aikana. Ottelun jälkeen jatketaan stadionin Carlsberg Sports Barissa, missä on pelipaita-arvontaa ja pelaajahaastatteluja. 

Ottelutapahtumassa OmaSp Stadionin kaikki katsomot ovat käytössä, ja sisääntulo tapahtuu kolmesta eri portista. Katsomoiden välillä liikkuminen ei ole mahdollista, mutta katsomoiden alla voi liikkua vapaasti. Tapahtuma-areenalle pääsee ennen ottelua kaikilla ottelulipuilla ja kausikorteilla. Itäpäädyn ja Eteläkatsomon kulmauksessa olevan vieraskannattajien alueen läpi ei ole kulkua, ja tarvittaessa sinne kulku tapahtuu omasta portista, katsomon osan takaa.

Jokaisessa katsomossa on tarjolla samat peruspalvelut, kioskit ja WC:t sekä osassa katsomoissa myös anniskelualueet. Jokainen katsomo on katettu, ja kaikille katsojalle löytyy katsomoista istumapaikka. Tämän lisäksi katsojat pääsevät käyttämään Carlsberg Sports Barin sisätiloja ja VIP-lippulaiset Atria Loungen VIP-ravintolaa kolmannessa kerroksessa. 

Anniskelu löytyy Eteläkatsomon takaa ja Kannattajapäädyn keskiosa, kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomo, on anniskelualuetta ja sen vieressä olevan katsomon kaksi alinta penkkiriviä. Ennen ottelua ja ottelun tauolla, sekä myös sen jälkeen iltatapahtumassa, myös etupihan Tapahtuma-Areena palvelee janoisia tai nälkäisiä katsojia. Tapahtuma-Areenan erillisessä kausikorttilaisille tarkoitetussa Kannattaja-loungessa on klo 17.00 tavattavissa SJK-pelaajia.

Junnupäädyn alta löytyy lapsille oma karkkikatu, pomppulinna sekä onnenpyörä, josta voi voittaa upeita SJK-palkintoja. Siellä on myös Meet & Greet -tapahtuma noin klo 17:15, missä on tavattavissa SJK-pelaajia.

Pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntikioskin kautta. Ja sieltä heidät opastetaan turvallisesti Pääkatsomon hissiin ja katsomoon.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Tapahtuman aikataulu

* 16:00 OmaSp Stadionin portit ja lipunmyynti aukeaa. Myös Carlsberg Sports Bar ja SJK Shop aukeaa
* 16:00 DJ aloittaa tapahtuma-areenalla ja siellä on happy hour hinnat klo 17:00 asti
* 17:00 Stadionin katsomot ja niiden palvelut aukeavat. Kannattajien katsomossa happy hour hinnat klo 18:00 asti.
* 17:00 – 17:30 Pelaajatapaamiset ja -haastattelut tapahtuma-areenalla, junnupäädyssä ja VIP-tiloissa.
* 17:55 Joukkueet kentälle.
* 18:00 VEIKKAUSLIIGAN OTTELU SJK – FC HAKA KÄYNTIIN
* n.19:45 Veikkausliigan ottelu päättyy. Carlsberg Sports Barissa arvontaa, pelaajahaastatteluja ja jälkipelit.

Ottelun lipunmyynti ja -hinnat

Lippuja myydään ennakkoon Lippu.fi-kanavissa sekä Torikeskuksessa sijaitsevassa SJK Storessa. SJK Store on auki arkisin klo 9-16 ja lauantaina 10-15. Lippuja myydään myös OmaSp Stadionin pihassa olevasta lipunmyyntikioskista pelipäivänä.

Portilta tai SJK Storesta ostetuista normaalihintaisista ottelulipuista Pää- tai Eteläkatsomoon, saa S-Etukortilla -2 € alennuksen.

Pääkatsomossa on muutama pyörätuolipaikka ja pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntikojun kautta.

Pääkatsomo
Portiltta tai SJK Storesta:
Aikuinen 35 €
Alennusryhmät 30 €

Ennakkoon Lippu.fi:
Aikuinen 30 €
Alennusryhmät 25 €

Kultalippu 50 € (sisältää ruokailun ja 2 juomalippua Carlsberg Sports Barissa)
VIP-lippu 112,40€ (sisältää ruokailun ja 2 juomaa Atria Loungessa)

Eteläkatsomo
Portilta tai SJK Storesta:
Aikuinen 25 €
Alennusryhmät 20 €

Ennakkoon Lippu.fi:
Aikuinen 20 €
Alennusryhmät 15 €

Kannattajapääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

Itäpääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 7-17 vuotta.

Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2 € alennus S-etukortilla SJK Storesta tai lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.
Erilaiset kulttuurisetelit tai vastaavat, käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

Pysäköinti ja pyöräparkki

OmaSp Stadionin piha-alueille ei ole pysäköintiä. Stadionin etupiha on suljettu kokonaan autoilta ja polkupyöriltä. Pysäköintitila on rajattua ja sitä löytyy Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevasta lisäparkkipaikasta. Polkupyöräparkki on Wallsport Areenan pyörätelineillä.

Stadionbussit

Stadionbussit kulkevat jokaiseen SJK:n Veikkausliigan kotipeliin kauden 2022 aikana. Reitit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta Stadionbussin kertamaksu on 5€ / suunta.

Lisäksi SJK:n kotipeleihin kulkee myös kaksikerroksinen aito Lontoon bussi. Lontoon bussi on ilmainen Vekselin asiakkaille ja se kulkee ennen ja jälkeen ottelun Vekselin sekä OmaSp Stadionin väliä.

Televisiointi

SJK – FC Haka -ottelu näkyy maksullisesta Ruutu Urheilu-palvelusta. Ottelun selostuksen tekee Oskari Koski. Ottelu on myös osa Nelosen valtakunnan verkossa näkyvää Futiskierrosta, jossa pääotteluna on kuitenkin KuPS – AC Oulu.

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään keskiviikkona 22.6. klo 12:00 mennessä. Akkreditoinnit tehdään SJK:n mediavastaavalle osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi.

Median sisääntulo tapahtuu päärakennuksen Itäpäädyn puoleisesta päädystä, mediahuoneeseen, jossa saa passit ja kuvausliivit hyväksyttyjen akkreditointien mukaan. Mediahuone aukeaa klo 17:00 ja se on auki ottelun jälkeen työskentelyä varten noin tunnin. Ottelun jälkeen on lehdistötilaisuus mediahuoneessa, jonne tulee vuorotellen vieras- ja kotijoukkueen päävalmentaja. Kaikki muut haastattelut tehdään erillispyynnöstä ottelun jälkeen kenttäalueella. Pyyntö esitetään ottelun aikana toimivalle media officerille tai jo etukäteen ennen ottelua SJK:n mediavastaavalle. Median edustajista toimittajille on varattu paikat Pääkatsomosta, yläosasta löytyvästä Pressikatsomosta. Siellä on pöydät ja sähköpistokkeet. Kuvaajat puolestaan levittäytyvät kentän ympärille, kiertämällä mediahuoneesta ulkokautta, Itäpäädyn ja Pääkatsomon kulmauksesta. Kuvaajilla ei ole pääsyä vaihtopenkkien puoleiselle laidalle.

default