123 456 7890

SJK ja SJK Akatemian joukkueet pelaavat harjoitusotteluita viikonloppuna.

SJK Akatemia kohtaa lauantaina Wallsport Areenalla Vaasan Palloseuran. Ottelu on SJK Akatemian Ykkösliigassa pelaavan joukkueen kauden ensimmäinen harjoitusottelu, ja se käynnistyy klo 15:00. Cramo tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn otteluun (max. 300 katsojaa). Et siis tarvitse etukäteen lippua tai rahaa päästäksesi sisään ottelutapahtumaan. SJK Junioreiden kioski palvelee katsojia, ja tilaisuudessa on myös anniskeluoikeudet. Tervetuloa nauttimaan pelistä!

Edustusjoukkue matkustaa lauantaina 20.1. Pietarsaaren Tellushalliin pelaamaan vierasottelun FF Jaroa vastaan. Ottelu alkaa klo 15:30. Liput otteluun maksavat 10€. HSS Media toteuttaa ottelusta ottelulähetyksen, joka on ostettavissa Österbottens Tidningin kautta hintaan 7,5€.

Tulevalla kaudella Kakkosessa pelaava SJK Akatemia 2 pääsee ensimmäisenä SJK:n joukkueena ottamaan tuntumaa uuteen Tammelan Stadioniin, sillä se kohtaa vierasottelussaan sunnuntaina 21.1. Tampere Unitedin klo 14:00. Harjoitusottelu ei ole avoinna yleisölle.

Kausikortit ovat myynnissä, ja voit ostaa omasi osoitteesta ticketmaster.fi. Kausikortilla pääset myös tuleviin Liigacupin ja Ykkösliigacupin otteluihin, sekä tietenkin kaikkiin Veikkausliigan ja Suomen Cupin otteluihin.