123 456 7890

Ykköseen valmistautuva SJK Akatemia kohtaa keskiviikkona 30.3. klo 18:30 FC Jazzin OmaSp Stadionilla pelattavassa harjoitusottelussa. Otteluun on vapaa sisäänpääsy. Carlsberg Sports Bar on suljettuna ja pelistä ei tule livestreamia. Pääkatsomo on kuitenkin auki katsojille.

SJK Akatemia kohtasi viime perjantaina jo toisen Veikkausliigajoukkueen harjoitusottelussa putkeen, kun se matkusti FC Lahden vieraaksi. Lahti oli vahvempi 3-0 luvuin, mutta SJK Akatemialla oli hyvät hetket varsinkin toisen puoliajan alussa, ja ottelusta saatiin paljon oppia siitä, missä pitää vielä parantaa. Nyt vastustaja on pari pykälää alemmalta tasolta, joten joukkue pääsee toteuttamaan kenties paremmin omaa peliään.

Kakkosen Lohko A:ssa pelaavan, porilaisen FC Jazz:n valmentajana toimii Jani Uotinen, entinen SJK Akatemian johtaja ja valmentaja. Joukkueen pelaajistossa ei enää ole SJK-väelle ennestään tuttuja pelaajia, mutta ryhmä koostuu pääosin nuorista omista kasvateista.

Keskiviikon ottelu on jälleen erinomainen mahdollisuus saada joukkueelle minuutteja ennen kauden alkua. Lahti-pelissä osa pelaajista pelasi jo täydet minuutit, ja nyt voimme antaa peliaikaa kenties hieman vähemmän siinä ottelussa pelanneille, sanoo SJK Akatemian valmentaja Brian Page.

Tiedämme, että Jani Uotinen tuo Seinäjoelle organisoidun joukkueen, joka on lahjakas, nuori sekä kurinalainen ryhmä. Hyvä ottelu tulossa, ja hyvä mahdollisuus jatkaa pelimme ja joukkueemme kehittämistä.

Katsoimme meidän Lahti-pelimme jälkikäteen, emmekä olleet siinä aivan parhaimmillamme. Veikkausliigatason joukkue rankaisee paikoista armotta. Mutta siinä pelissä oli myös paljon hyvää, ja asioita, joita teimme oikein. Siten pyrimme niiden oppien avulla jatkamaan kehitystä Jazz-ottelussa ja ottaa jälleen askel eteenpäin, päättää Page.

Ykkösen kausi alkaa vierasottelulla pääsiäismaanantaina 18.4. Pargas IF:n vieraana. Ennen sitä SJK Akatemia pelaa vielä harjoitusotteluita ja Suomen Cupin 3.kierroksen ottelun OLS:n vieraana 10.4. Löydät kaikki ottelut SJK:n nettisivuilta, otteluohjelmista.

Kausikortit Ykkösen kaudelle myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store palvelee Torikeskuksella arkisin klo 9-10 ja lauantaisin klo 10-15.