123 456 7890

SJK Akatemia pelaa sunnuntaina 25.2. Ykkösliigacupin ottelun FF Jaroa vastaan Seinäjoen Wallsport Areenalla klo 13:00.

Ykkösliigacupin kummastakin kahdesta lohkosta kaksi parasta pääsee kilpailussa jatkoon. SJK Akatemia on tällä hetkellä toisena kerättyään kaksi pistettä kahdesta ottelusta. Lohkon piikkipaikalla on sunnuntain vastustaja FF Jaro puhtaalla pelillä ja yhdeksällä pisteellään, mutta pietarsaarelaiset ovat pelanneet yhden ottelun enemmän. SJK kohtaa viimeisessä ottelussaan 9.3. SalPan. Voit tutustua asetelmiin tarkemmin palloliiton tulospalvelussa.

–Seuraava haaste on Pietarsaaren Jaro ja on mukavaa, että saamme nyt kaksi peliä peräkkäisinä viikonloppuina kärkipään joukkueita vastaan. Jaro on kokenut joukkue, joka on aloittanut tosi vahvasti tämän kilpailun. Se on tosi suoraviivainen ja tehokas joukkue, joka puolustaa todella tiivisti sekä iskee vastaan nopeasti ja laadukkaasti. Tosi hyvä peli tulossa ja sangen erilainen verrattuna viime viikonlopun TPS-peliin. Viime pelissä ei onnistuttu maalinteossa ja Jaro ei ole maaleja päästänyt, niin se ainakin nyt yritetään muuttaa, kertoo SJK Akatemian vastuuvalmentaja Arttu Aromaa.

Ottelusta ei järjestetä livestreamia, joten kannattaa tarttua tilaisuuteen ja tulla katsomaan peli paikan päälle. SJK-kausikortilla olet oikeutettu sisäänpääsyyn tähän otteluun. Jos olet uusi kausikorttilainen etkä ole vastaanottanut korttiasi postissa, voit todistaa sisäänpääsyoikeutesi kausikortin tilausvahvistusta näyttämällä. Tähän peliin eivät käy enää viime vuoden seurakausikortit. Otteluun myydään paikan päällä irtolippuja hintaan 12€ (lasten lippu 6€, alle 7-vuotiaat maksutta). Lipunmyynnissä maksutapana käy vain korttimaksu sekä henkilöstöetusetelit. Tervetuloa nauttimaan huippufutiksesta!