123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho kohtaa lauantaina 13.1. virolaisen Paide Linnameeskondin. Jo perinteeksi muodostunut virolaisjoukkueen talvivierailu Seinäjoelle on odotettu tapahtuma, sillä Paidea edustaa Seinäjokisten sydämet valloittanut SJK:n seuralegenda Mihkel Aksalu. Lisäksi vierailijoiden urheilutoimenjohtajana toimii SJK:ta kahden kauden ajan edustanut Gert Kams. Paide kilpailee Viron korkeimmalla sarjatasolla ja sijoittui neljänneksi kaudella 2023.

SJK on treenannut Wallsport Areenalla joulukuusta asti ja joukkuetta sekä sen toimintaa on hiottu hyvissä tunnelmissa. Harjoittelevaan kokoonpanoon on viime kauden jälkeen tullut paljon uusia kasvoja ja ripeitä jalkoja. Stadionin lounaalla lähes päivittäin nähtävä joukkio on kenties nuorentunut entisestään. Lauantain ottelussa kentällä nähdäänkin useita hiomattomia timantteja ensi kertaa SJK-paidassa. Kentälle päässee pitkästä aikaa Kerhon paidassa myös vaarallinen hyökkääjä Rasmus Karjalainen. Hän pelasi SJK Akatemiassa kaudella 2015 ennen siirtymistä eteenpäin urallaan, joka jo tähän mennessä on vienyt häntä esimerkiksi Ruotsin ja Hollannin pääsarjoihin. Joulukuussa Karjalainen teki pelaajasopimuksen SJK:n kanssa.

–Treenit on lähteneet hyvin käyntiin. Meillä on hyvä ryhmä – paljon nuoria ja etenkin hyviä pelaajia joukkueessa. Tempo on ollut heti ekoista treeneistä asti kova, ja niinhän sen pitää ollakin, kun halutaan pelata aktiivista futista. On ollut vähän hämärää välillä hallissa kun kaikki valot ei ole olleet toiminnassa, mutta ei se ole ainakaan joukkuetta hidastanut, kertoo SJK:n tuore hankinta Rasmus Karjalainen.

Wallsport Areenan valaistus aiotaan uusia, mutta uudet lamput ovat vasta matkalla Etelä-Pohjanmaalle. Apuun saatiin rakennuskonevuokraamo Cramo, joka toimittaa lisävalaistuksen talven harjoituksiin ja peleihin siksi aikaa, kunnes uudet valot ovat paikoillaan. Tämän lisäksi Cramo tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn otteluun (max. 500 katsojaa). Et siis tarvitse etukäteen lippua tai rahaa päästäksesi sisään ottelutapahtumaan.