123 456 7890

SJK Akatemia saa Ykkösessä vieraita Paraisilta, kun Pargas IF saapuu OmaSp Stadionille tiistaina 23.8. klo 18:30 alkavaan otteluun. Ennakkoliput peliin Lippu.fi-kanavista ja SJK Storesta. Alle 15-vuotiaat ja opiskelijat pääsevät peliin ilmaiseksi. Lippuja myydään myös portilla. Portit aukeaa tuntia ennen peliä ja ottelun aikana katsojia palvelee OmaSp Stadionin Carlsberg Sports Bar. Tervetuloa! 

Ykkösen runkosarjaa on jäljellä kolme kierrosta tämä peli mukaan lukien, ja sen jälkeen sarja jaetaan Veikkausliigan tapaan ylempään ja alempaan loppusarjaan. SJK Akatemia on parhaillaan taulukossa kahdeksantena, kuuden pisteen päässä ylemmän loppusarjan paikasta. Ylemmän loppusarjan paikka takaisi SJK Akatemialle paikan varmuudella ensi kauden Ykköseen, jo hyvissä ajoin ennen kauden päättymistä. SJK Akatemiaan on tullut kesän siirtoikkunassa peräti viisi nuorta uutta pelaajaa, mikä nostaa entisestään loppukauden mielenkiintoa. Hyökkääjät Weslen Junior, Aleksi Heino, Emie Olsen sekä puolustajat Babacar Fati ja Joona Lahdenmäki. Tiistaina nähdään varmasti siten myös debyyttejä. 

Meillä on nyt pidempi valmistautumisaika tähän peliin, mitä meillä on ollut viimekuukausina. Se on hyvä, sillä olemme voineet keskittyä nyt paremmin taktisiin juttuihin, ja pieniin yksityiskohtiin tätä peliä varten, sanoo SJK Akatemian valmentaja Brian Page

Pargas IF ei ole ehkä saanut kovin hyviä tuloksia viime aikoina, mutta jos katsot tulosten taakse, huomaat, että heillä on peleissä paljon hetkiä, jolloin he ovat todella vaarallisia. He eivät vain ainakaan vielä ole pystyneet käyttämään niitä hetkiä kunnolla hyödykseen. Ja se tietenkin syynä vähäiseen pistesaaliiseen, vaikka esitykset ehkä olisi parempaa edellyttänyt. Olemme siis hyvin tietoisia heidän vaarallisuudestaan, ja laadusta mitä heillä on varsinkin hyökkäyspäässä. Varsinkin Gezim Voca on erittäin vaarallinen pelaaja. Siksi valmistaudumme peliin huolella, oikealla innokkuudella ja energialla. 

Olenkin ollut erittäin tyytyväinen tällä viikolla pelaajiimme, ja siihen millä asenteella he tekevät töitä. Pääsemme viimeiseen valmistautumispäivään erittäin positiivisella fiiliksellä. Samalla uudet hankinnat ovat tuoneet lisää kilpailua joukkueeseen, ja kaikki tuntuvat laittavan itsestään likoon hieman enemmän, ja tekevän töitä entistä kovempaa. Se on nostanut meidän tekemisemme tasoa, sekä tempoa ja intensiteettiä treeneissä, Page kertoo. 

Menemme tiistain otteluun sillä mielellä, että otamme siitä kolme pistettä. Me uskomme, että ottamalla lopuista peleistä kolme tärkeää voittoa, voimme saavuttaa paikan kuuden parhaan joukosta, kun runkosarja päättyy. Tietenkin myös muiden pelien tulosten pitää osua meidän kohdaltamme oikein, mutta siellä on monella joukkueella pahoja pelejä, ja he pelaavat myös toisiaan vastaan. Varmasti jotkut heistä tulevat siten menettämään pisteitä. Silloin meidän pitää olla varmoja, että hoidamme oman tonttimme siten, että otamme tarvittavat pisteet. Se lyö myös painetta muille. Ja sillä mielellä lähdemme tiistain peliin, vakuuttaa Page. 

On myös kiva nähdä heidän valmentajansa, vanha tuttu Stefan Strömborg täällä tiistaina, mutta emme ikävä kyllä aio tehdä hänen vierailustaan helppoa, heittää Page vielä lopuksi terveisiä vanhalle työkaverille. 

SJK Akatemia joukkuepalaverissa ennen harjoituksia Brian Pagen johdolla.

 

Pargas IF on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä, 9 pisteen päässä viimeisen säilyjän paikalta. PIF on kuitenkin nousijajoukkue, jonka pääsyä Ykköseen voi pitää pienoisena yllätyksenä. Se on myös napannut Ykkösessä muutaman maukkaan päänahan, erityisesti sarjaa koko kauden johtaneen naapuriseura TPS:n kaataminen heidän kotikentällään Turussa, oli taatusti sellainen.

SJK-laisittain paraislaisten riveissä on myös tuttuja, Brian Pagen kommenteissa mainittu Stefan Strömborg, joka toimii PIF:n päävalmentajana, toimi SJK:n edustusjoukkueen valmennusryhmässä kaudella 2018. Lisäksi keskikenttäpelaaja Tomas Hradecky on entinen SJK-pelaaja kaudelta 2017 ja nykyisin kapteenistoon kuuluvan Matej Hradeckyn isoveli. 

PIF ja SJK Akatemia kohtasivat toisensa kauden avausottelussa Paraisilla huhtikuussa. Tuolloin SJK Akatemia haki 2-0 voiton, Sami Sipolan ja Nooa Laineen maaleilla. 

Ykkösen ottelu SJK Akatemia – Pargas IF tiistaina 23.8. klo 18:30 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Portit ja palvelut auki klo 17:30. Liput ennakkoon Lippu.fi-kanavista ja SJK Storesta. Lippuja myydään myös portilla. Peli näkyy suorana Ruutu Urheilu palvelusta. Paikalle mahdollisesti tulevien median edustajien tulee tehdä akkreditointi otteluun viimeistään tiistaina 23.8. klo 12:00 mennessä sähköpostitse. 

SJK Akatemia pelaa alkavalla viikolla toisenkin kotiottelun, kun se kohtaa lauantaina 27.8. klo 17:00 OmaSp Stadionilla Ekenäs IF:n. Myös tuon ottelun liput myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja Torikeskuksen SJK Storessa. SJK Store on avoinna arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15. Ykkösen runkosarja päättyy vierasottelulla PEPO Lappeenrantaa vastaan lauantaina 3.9. Tuon jälkeen sarja jaetaan kahtia ylempään ja alempaan loppusarjaan, jossa pelataan vielä yksinkertainen sarja, runkosarjan pisteiden ollessa voimassa. Löydät kaikki tulevat ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.