123 456 7890

SJK kohtaa seuraavassa Veikkausliigan ottelussaan huomenna tiistaina OmaSp Stadionilla KTP:n. Ottelu alkaa klo 18:00, ja liput tapahtumaan myy Ticketmaster. Portit ja palvelut aukeavat OmaSp Stadionilla pelipäivänä klo 16.30. Puoliaikatauolla Silver Sharks -cheerleading-ryhmä.

HUOM! Muistathan hyödyntää tämän ottelun erikoistarjouksen: Kaikki lipputyypit tähän otteluun vain 10€ (tarjous ei koske VIP- tai Kultalipputuotteita).

Kahdessa aiemmassa ottelussaan tappiot kärsinyt SJK on pelannut hyvin, mutta pienet asiat ovat ratkaisseet ottelut vastustajan hyväksi. Ensin Kerho taipui kotonaan aluksi johtamassaan ottelussa hyvästä loppukiristä huolimatta HJK:lle lukemin 1–2, ja sen jälkeen tiukka paikalliskamppailu Vaasassa kääntyi lopulta VPS:n 3–2-voittoon.

SJK on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kolme. Kahden ja kolmen pisteen päässä yläpuolella ovat ottelun enemmän pelanneet HJK ja KuPS. Tulevan ottelunsa voittamalla SJK voisikin taas palata tasapisteisiin sarjajohtaja KuPS:n kanssa. Tiistain vastustaja, Jussi Leppälahden valmentama KTP on sarjan sijalla 10, ja se koettaakin vältellä karsintaan tai putoajan paikalle joutumista.

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset Veikkausliigassa ovat menneet lähes täydellisesti SJK:n komennossa, sillä kolmen yhteisen Veikkausliigakauden aikana KTP ei ole voittanut Seinäjokisia kertaakaan. Kaksi kertaa pisteet on tasattu. Kauden 2023 ensimmäinen peli joukkueiden välillä toukokuussa päättyi SJK:n voittoon Jaime Morenon ja Jeremiah Strengin maaleilla.

Vierasjoukkue KTP:n otteluennakon mukaan kotkalaisjoukkueen kokoonpanosta tulevat puuttumaan ainakin Damiano Pecile sekä seinäjokisillekin ennestään hyvin tuttu Johannes Laaksonen, jotka kärsivät loukkaantumisista. Lisäksi Miska Ylitolva sekä Gabriel Sandberg ovat pelikiellossa. SJK:n puolella pelikieltoa kärsii kahdessa edellisessä ottelussa maalit puskenut Jake Dunwoody.

–Meillä on takanamme muutama hyvä treenipäivä aiemman pettymykseen päättyneen ottelun jälkeen. Nyt on loistava tilaisuus näyttää vastareaktio tuolle pelille. Se on meidän päätavoitteemme. Huolimatta pelin lopputuloksesta aiomme tehdä vastaiskun ja näyttää kentällä luonnetta ja hallitsevuutta. Odotan peliä innolla ja toivon että pelissä on yhtä hieno tunnelma kuin aiemmassa kotipelissämme HJK:ta vastaan, sanoo päävalmentaja Joaquín Gómez.

Tiistain kotipelin jälkeen SJK matkustaa lauantaiksi Kuopioon kärkikamppailuun KuPS:aa vastaan. SJK:n seuraava kotiottelu on 26.8. pelattava ottelu IFK Mariehamnia vastaan. Tuo ottelu alkaa klo 17:00 ja liput otteluun myy Ticketmaster.

KATSO KOUVOLAN LAKRITSIN JA LUOVAN TEHTAAN TARJOAMA OTTELUN ENNAKKOSTUDIO