123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki

SJK ja VPS kohtaavat lauantaina 3.9. klo 17:00 Veikkausliigan Pohjanmaan derbyssä OmaSp Stadionilla. Ottelu on kolmen vuoden jälkeen ensimmäinen kerta, kun joukkueet kohtaavat Veikkausliigassa Seinäjoella ja kaikkiaan 35. Pohjanmaan derby joukkueiden välillä.

Päivä on samalla OmaSp Stadionin Superlauantai, kun ottelun jälkeen stadionin Hetki-Areenan lavalle nousee Klamydia, Me Viikatoineet ja DJ Cream. Ottelulipuilla ja kausikorteilla pääsee K18-iltatapahtumaan ilmaiseksi. Iltatapahtumaan myynnissä myös erillisiä lippuja. Kaikki ennakkoliput myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja Torikeskuksen SJK Storessa. Väkeä on tulossa paljon, ja tapahtuma kiinnostaa koko maakunnan alueella. Kultaliput ovat jo tätä kirjoittaessa myyty kokonaan loppuun, eikä aiemmin ostettuja, vaihtamattomia Kultalippujen vouchereita enää vaihdeta. Peliin pääsee kätevästi Stadionbusseilla tai Vekseli Plazan ja OmaSp Stadionin väliä kulkevalla aidolla double decker -bussilla. Portit ja palvelut aukeavat jo klo 15:00 ja katsomot klo 16:00. K18-iltatapahtuman portit aukeavat klo 18:00.

Paikalle saapuu paljon kannattajia tukemaan myös vierasjoukkuetta, ja VPS-väki sijoittuu OmaSp Stadionin Itäpäätyyn, missä heillä on oma katsomonosa, omin palveluin ja sisäänkäynnein. Liput VPS-katsomoon on myynnissä vain tästä linkistä tai VPS:n omissa kanavissa.

Lisätietoa Superlauantain ja ottelutapahtuman järjestelyistä sekä palveluista tämän otteluennakon loppuosassa.

SJK ja VPS kohtasivat toisensa Seinäjoen OmaSp Stadionilla viimeksi kaudella 2019. Tuolloin pisteet tasattiin 1-1 tuloksella, ja maalinteossa onnistui ensimmäisellä puoliajalla VPS:n Timi Lahti ja aivan ottelun viime minuuteilla SJK:n Denys Oliinyk. Kuluvan Veikkausliigakauden ensimmäisessä Pohjanmaan derbyssä Vaasassa, SJK otti täyden pistepotin 1-0 voitolla, ja talven Liigacupin ottelussa SJK kaatoi naapuriseuran selvin 4-1 luvuin. Kaikkiaan pohjalaisseurat ovat kohdanneet toisensa vuosien varrella eri kilpailuissa 35. kertaa ja näistä SJK on voittanut peräti 24 kertaa. Vain kuusi kertaa vaasalaiset ovat olleet voittavana osapuolena, ja vain kerran OmaSp Stadionilla, kaudella 2017. Sitä ottelua ei monikaan Seinäjoella muistele lämmöllä.

Sarjataulukossa kyse on kenties vain pisteistä, mutta joukkueiden kannattajien kesken nämä pelit laitetaan ensimmäisinä kalenteriin, kun kauden ohjelmat tulevat. Tunnelma derby-kohtaamisissa on myös sen mukainen.

Veikkausliigan sarjataulukossa joukkueita erottaa kuusi pistettä, kun runkosarja on tulossa päätökseen. Tämä ottelu onkin molemmille joukkueille isojen panosten peli, sillä hävitä ei saa, eikä tasapelipistekään hirveästi lämmitä. SJK kamppailee varmistaakseen paikan ylemmässä loppusarjassa ja ensi kauden europaikoista. VPS puolestaan joutuisi tappion myötä putoamiskamppailuun. SJK on ennen lauantaita sijalla kuusi ja VPS sijalla yhdeksän. Lauantain pelin jälkeen pelataan vielä yksi runkosarjan kierros, ja sen jälkeen sarja jaetaan ylempään ja alempaan loppusarjaan. Teoriassa VPS:lla on vielä pieni mahdollisuus ylempään loppusarjaan, mutta käytännössä se on jo melko varmasti alemmassa loppusarjassa. SJK sen sijaan on täysin kiinni ylemmän loppusarjan paikassa, eikä eroa neljänteen sijaan ole kuin voiton verran.

Odotamme jälleen kovan intensiteetin ottelua. Uskon, että tästä tulee erittäin hyvä ottelu OmaSp Stadionilla. Paikalle tulee paljon kannattajia ja faneja, ja nimenomaan niitä tulee molemmille joukkueille. Tällaiset paikallisen alueen sisäiset derbyt tuovat aina aivan oman mausteensa normiotteluihin, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez.

Samalla palaamme kotikentälle, ja haluamme päästä takaisin voittokantaan mahdollisimman nopeasti. Olemme olleet nyt hyvässä iskussa jo pitkään, ja jokainen piste on meille tärkeä. Haluamme ottaa pisteet mitä tarvitaan siihen, että varmistamme paikkamme ylemmässä loppusarjassa. 

Ei ole siten parempaa peliä tulla kotikentälle kuin tämä. Toivottavasti tulee stadion täyteen, tai ainakin mahdollisimman täyteen. Haluamme voittaa VPS:n, ottaa voitto nimenomaan meidän kannattajillemme, ja ottaa samalla tarvittavat kolme pistettä, jotka auttavat meitä tavoitteessamme, jatkaa Gómez lopuksi.

SJK oli ennen viime sunnuntaina HJK tappiota Veikkausliigan kuntopuntarissa kärkipaikalla, ja sen viidestä viime ottelusta kolme on päättynyt voittoon. Tappiot on tullut vieraskentällä niukimmalla mahdollisella marginaalilla Suomen cup-finalisti Interille ja Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen tiensä selvittäneelle HJK:lle. Kotona on kaatunut viime aikoina sarjakärjessä porskuttava KuPS ja kolmantena oleva Honka. Tuomas Kaukua on paras maalintekijä viidellä maalillaan, mutta hänen lisäksi maaleja on tehnyt 12 muuta pelaajaa. SJK kohtaa vielä ennen runkosarjan päätöstä IFK Mariehamnin vierasottelussa.

HJK-pelissä SJK:lta puuttui pitkä liuta puolustuspään pelaajia loukkaantumisten vuoksi. Onneksi Matias Vainionpää oli päässyt aloittamaan jo harjoitukset ennen tuota, ja kuntoutunut mukaan helpottamaan topparivajetta. Lauantain otteluun on luvassa todennäköisesti lisää miehiä mukaan sairastuvalta. HJK-pelissä SJK joutui vaihtamaan maalivahti Jesse Östin loukkaantumisen vuoksi, mutta alustavien tutkimusten mukaan vamma ei ollut vakava. Pelikieltoja ei SJK:lla ole.

Elokuun päättyessä, pitää SJK:n ja SJK Akatemian myös lyödä lukkoon yli 20-vuotiaiden pelaajien osalta joukkue loppukauden peleihin. Nuoreksi pelaajaksi laskettavat alle 20-vuotiaat pelaajat, voivat pelata molemmissa joukkueissa myös tämän jälkeen. SJK Akatemia pelaa Ykkösen runkosarjan päätöskierroksen ottelun Lappeenrannassa samana lauantaina tuntia aiemmin.

Tämän kauden Veikkausliigassa nousijajoukkue VPS aloitti kauden erittäin hyvin, ja se oli pitkään Veikkausliigan eniten maaleja tällä kaudella tehnyt joukkue ja se on sitä edelleen, kun vain Honka on onnistunut maalinteossa useammin. Tehdyt maalit eivät ole kuitenkaan auttaneet Jussi Nuorelan ryhmää sarjataulukossa, sillä se on nyt yhdeksäntenä, vain viiden pisteen päässä karsijan paikalta. Erittäin todennäköisesti VPS ei karsintaan kuitenkaan joudu, mutta hyvän alun jälkeen sarja on kääntynyt hieman mollivoittoiseksi.

Osa syynä heikkoon menestykseen on ollut heikot kotiottelut, sillä VPS on voittanut kotonaan vain Ilveksen kaikista Veikkausliigan joukkueista. Tuo tapahtui elokuun alussa. Vieraskentällä on sujunut paremmin, mutta sielläkin viimeiset kolme ottelua on ilman voittoa. Viidestä viime ottelusta VPS on voittanut vain edellä mainitun Ilveksen kotonaan. Elokuun lopussa se hävisi kotona FC Lahdelle ja pelasi tasan HIFK:n kanssa.

Toinen syy heikompiin otteisiin on loukkaantumiset ja pelikiellot. Joukkueen kokeneet johtajat, Sebastian Strandvall ja Steven Morrissey ovat olleet sivussa loukkaantumisten vuoksi, ja näistä todennäköisesti vain jälkimmäinen nähdään kentillä vielä tällä kaudella. Morrissey itseasiassa pelasi juuri tällä viikolla VPS:n akatemiajoukkueen mukana 45 minuutin verran, joten hän saattaa olla mukana jo Seinäjoella. Myös maalivahti Teppo Marttinen loukkaantui, ja hänen kautensa on ohi. Maalipuiden väliin Vepsulla on kuitenkin heittää kokenut Oskari Forsman, joten siihen pelit eivät kaadu. Keskuspuolustaja Mikko Pitkänen palaa derbyyn kolmen pelikiellosta, mutta sivussa on pelikiellon vuoksi Joonas Vahtera ja joukkueen toiseksi paras maalintekijä Tete Yengi. VPS:n paras maalintekijä on kymmenen maalia iskenyt Kalle Multanen, joka viimein 33-vuotiaana, on tekemässä läpimurtoaan Veikkausliigassa. Ikuiseksi Ykkösen maaliruiskuksi tuomittu Multanen, on Veikkausliigan maalipörssissä jaetulla toisella sijalla KuPS:n Tim Väyrysen ja Hongan Agon Sadikun kanssa.

VPS voi siis teoriassa vielä nousta mukaan kuuden parhaan joukkoon, mutta se vaatisi käytännössä neljän edellä olevan joukkueen tappioita kaikista lopuista runkosarjan peleistään, mukaan lukien SJK, ja samalla VPS:n pitäisi SJK:n lisäksi onnistua kaatamaan sarjakärki KuPS runkosarjan päätöskierroksella. VPS tarvitseekin pisteitä enemmän sarjan häntäpäätä ajatellen ja varmistaakseen sarjapaikkansa.

Erittäin mielenkiintoisista asetelmista lähdettävään Pohjanmaan derbyyn sekä sen joukkueisiin pureutuu myös SJK:n asiantunteva ennakkostudio. Ennakostudiossa Arttu Seppälän juontamana asiantuntemusta jakaa Tero Mäntylä ja nyt ensimmäistä kertaa Jyri Hietaharju. Hietaharju edusti pelaajan Veikkausliigassa ainoastaan SJK:ta ja VPS:aa. Tänä päivänä Hietaharju toimii SJK-junioreiden valmennuspäällikkönä. Alta katsomaan kolmikon mietteitä.

 

Veikkausliigan Pohjanmaan derby, SJK – VPS lauantaina 3.9. klo 17:00 OmaSp Stadionilla. Portit ja palvelut aukeaa klo 15:00 ja katsomot palveluineen klo 16:00. Pelin jälkeen stadionin Hetki-Areenan lavalle nousee K18-iltatapahtumassa ensin bilebändi Me Viikatoineet klo 19:00 ja DJ Cream jatkaa klo 20:00. Pääesiintyjänä toimiva Klamydia aloittaa klo 20:30. Ennakkoliput myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja Torikeskuksen SJK Storesta. K18-iltatapahtumaan myydään myös erillisiä lippuja, mutta ottelulipuilla ja SJK:n kausikorteilla pääsee sisään ilmaiseksi. VPS-kannattajille on oma lippulinkkinsä ja se löytyy VPS:n omista kanavista sekä tästä. 

Veikkausliigan ottelu SJK – VPS näkyy suorana maksullisesta Ruutu Urheilu-palvelusta, ja sen selostajana toimii Velja Engström. Peliin ja tapahtumaan tulevilta median edustajilta edellytetään akkreditointia sähköpostitse viimeistään lauantaina klo 12:00 mennessä. Lisätietoja ottelutapahtuman järjestelyistä ja palveluista tämän otteluennakon loppuosassa.

SJK kohtaa vielä Veikkausliigan runkosarjan päätöskierroksella vierasottelussa IFK Mariehamnin. Ottelu alkaa Ahvenanmaalla sunnuntaina 11.9. klo 16:00. Tuon ottelun jälkeen Veikkausliiga jaetaan ylempään Mestaruussarjaan, ja alempaan Haastajasarjaan. Molemmissa loppusarjoissa pelaa kuusi joukkuetta yksinkertaisen sarjan toisiaan vastaan, runkosarjan pisteiden jäädessä kuitenkin voimaan loppusarjojen alkaessa. Loppusarjojen ohjelmat pitäisi selvitä heti päätöskierroksen jälkeen ja ne julkistetaan maanantaina 12.9. Loppusarjojen jälkeen pelataan vielä Eurolopputurnaus, jossa ratkotaan viimeinen europaikka kaudelle 2023. Kaikkiaan kausi voi siis kestää aina loka-marraskuun vaihteen tienoille asti. Kaikki ajan tasalla olevat ohjelmat löytyvät aina SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.

Superlauantain ottelun järjestelyt ja lipunmyynti

 

Veikkausliigan ottelu SJK – VPS pelataan OmaSp Stadionilla lauantaina 3.9. klo 17:00. Hetki-areena ja lipunmyyntikioski aukeaa klo 15:00. Lippuja saa Lippu.fi-palvelusta sähköisenä sekä ennakkoon. Ennakkolippuja myydään myös SJK Storessa Torikeskuksella. Kaikki 7-12 vuotiaat lapset pääsevät puoleen hintaan kaikkiin SJK:n Veikkausliiga-otteluihin. Alle 7-vuotiaat ovat päässeet aina ilmaiseksi vanhempiensa seurassa.

Paikalle tähän otteluun tulevat vieraskannattajat sijoittuvat OmaSp Stadionin Itäpäädyn vieraskatsomoon, minne sisäänkäynti on omasta ovesta katsomon takaa, ja siellä on omat palvelut anniskeluineen. K18-anniskelualuetta on vieraskatsomon tulostaulun puoleinen laita. Liput vieraskannattajille myynnissä omasta linkistä, tästä.

Veikkausliiga-ottelun jälkeen, OmaSp Stadionin Hetki-areenalla alkaa Superlauantain iltatapahtuma, jossa esiintyy Klamydia, bilebändi Me Viikatoineet ja DJ Cream. Hetki-areenalla tunnelmaa nostaa jo ennen ottelua ja sen jälkeen DJ. Sieltä löydät myös ruoka- sekä anniskelupisteitä ottelun aikana ja sen jälkeen. Ottelun jälkeen Hetki-areena muuttuu kokonaan K18-anniskelualueeksi ja varsinainen Superlauantai -tapahtuma alkaa klo 19:00. Tapahtumaan pääsee sisään SJK:n kausikorteilla, ja ottelulipuilla. Lisäksi on myynnissä erillisiä iltatapahtuman lippuja. Ottelun jälkeen myös stadionin Carlsberg Sports Barissa, on pelipaita-arvontaa ja pelaajahaastatteluja.

Ottelutapahtumassa OmaSp Stadionin kaikki katsomot ovat käytössä, ja sisääntulo tapahtuu kolmesta eri portista. Katsomoiden välillä liikkuminen ei ole mahdollista, mutta katsomoiden alla voi liikkua vapaasti. Hetki-areenalle pääsee ennen ottelua ja sen jälkeen K18-iltatapahumaan kaikilla ottelulipuilla ja kausikorteilla. Itäpäädyn ja Eteläkatsomon kulmauksessa olevan vieraskannattajien alueen läpi ei ole kulkua, ja sinne kulku tapahtuu omasta portista, katsomon osan takaa.

Jokaisessa katsomossa on tarjolla samat peruspalvelut, kioskit ja WC:t sekä osassa katsomoissa myös anniskelualueet. Jokainen katsomo on katettu, ja kaikille katsojalle löytyy katsomoista istumapaikka. Tämän lisäksi katsojat pääsevät käyttämään Carlsberg Sports Barin sisätiloja ja VIP-lippulaiset Atria Loungen VIP-ravintolaa kolmannessa kerroksessa.

Anniskelu löytyy Pääkatsomon ja Kannattajapäädyn kulmauksesta, Eteläkatsomon takaa ja Kannattajapäädyn keskiosa, eli kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomo, on anniskelualuetta. Myös Kloppien katsomonosan vieressä olevan katsomon kaksi alinta penkkiriviä. Ennen ottelua ja ottelun tauolla, sekä myös sen jälkeen iltatapahtumassa, myös etupihan Hetki-areena palvelee janoisia tai nälkäisiä katsojia. Hetki-areenan erillisessä kausikorttilaisille tarkoitetussa Kannattaja-loungessa on klo 16.00 tavattavissa SJK-pelaajia.

Junnupäädyn alta löytyy lapsille oma karkkikatu, pomppulinna sekä onnenpyörä, josta voi voittaa upeita SJK-palkintoja. Siellä on myös Meet & Greet -tapahtuma noin klo 16:15, missä on tavattavissa SJK-pelaajia.

Ennen ottelua Hetki-areenan pihassa on ESS-Autotalon sähköautoesittelyjä, ja Carlsberg Sports Barissa osa terassista on varattu Elisan asiakkailleen suunnattua tapahtumaa varten.

Pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntikioskin kautta. Ja sieltä heidät opastetaan turvallisesti Pääkatsomon hissiin ja katsomoon.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

SJK:n junnupäädyssä on aina kova meno.

Tapahtuman aikataulu

* 15:00 OmaSp Stadionin portit ja lipunmyynti aukeaa. Myös Carlsberg Sports Bar ja SJK Shop aukeaa
* 15:00 DJ aloittaa Hetki-areenalla ja siellä on happy hour hinnat klo 16:00 asti
* 16:00 Stadionin katsomot ja niiden palvelut aukeavat. SJK-kannattajien katsomossa happy hour hinnat klo 17:00 asti.
* 16:00 – 16:30 Pelaajatapaamiset ja -haastattelut tapahtuma-areenalla, junnupäädyssä ja VIP-tiloissa.
* 16:55 Joukkueet kentälle.
* 17:00 VEIKKAUSLIIGAN OTTELU SJK – VPS KÄYNTIIN
* 18:00 Hetki-areenan portit aukeaa pelkän iltatapahtuman lipun ostaneille
* n.18:45 Veikkausliigan ottelu päättyy. Carlsberg Sports Barissa arvontaa, pelaajahaastatteluja ja jälkipelit.
* 19:00 – 20:00 Me Viikatoineet esiintyy
* 20:00 – 20:30 DJ Cream esiintyy
* 20:30 – 21:30 Klamydia esiintyy

Ottelun lipunmyynti ja -hinnat

Lippuja myydään ennakkoon Lippu.fi-kanavissa sekä Torikeskuksessa sijaitsevassa SJK Storessa. SJK Store on auki arkisin klo 9-16 ja lauantaina 10-15. Lippuja myydään myös OmaSp Stadionin pihassa olevasta lipunmyyntikioskista pelipäivänä. Kaikki 7-12 vuotiaat lapset pääsevät puoleen hintaan kaikkiin SJK:n Veikkausliiga-otteluihin. Lisäksi tässä ottelussa on alle 18-vuotiaille oma halvempi lipunhintansa, Ottelun jälkeen alkavaan K18-iltatapahtumaan pääsee sisään SJK:n kausikorteilla, ja ottelulipuilla. Lisäksi on myynnissä erillisiä iltatapahtuman lippuja.

Portilta tai SJK Storesta ostetuista normaalihintaisista ottelulipuista Pää- tai Eteläkatsomoon, saa S-Etukortilla -2 € alennuksen.
Pääkatsomossa on muutama pyörätuolipaikka ja pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntikojun kautta.

 

Pääkatsomo


Portiltta tai SJK Storesta:

Aikuinen 40 €

Alennusryhmät 35 €

Alle 18-vuotiaat 30 €

Lapset 7-12 v 17,50 €

Ennakkoon Lippu.fi:

Aikuinen 35 €

Alennusryhmät 30 €

Alle 18-vuotiaat 25 €

Lapset 7-12v 15 €

Kultalippu (KULTALIPUT LOPPUUNMYYTY)

VIP-lippu 140€ (sisältää ruokailun ja 2 juomaa Atria Loungessa)

 

Eteläkatsomo

Portilta tai SJK Storesta:

Aikuinen 25 €

Alennusryhmät ja alle 18-vuotiaat 20 €

Lapset 7-12 v. 12,50 €

Ennakkoon Lippu.fi:

Aikuinen 20 €

Alennusryhmät 15 €

Lapset 7-12 v 10 €

 

Kannattajapääty


Portilta tai SJK Storesta: 20 €

Alle 18-vuotiaat 15€

Lapset 7-12 v 10 €

Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

Lapset 7-12 v. 7,50 €

 

Itäpääty

Portilta tai SJK Storesta: 20 €

Alle 18-vuotiaat 15 €

Lapset 7-12 v 10 €

Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

Lapset 7-12 v. 7,50 €

 

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 7-17 vuotta. 7-12 vuotiaat lapset pääsevät puoleen hintaan kaikkiin SJK:n Veikkausliiga-otteluihin. Kaikki 12-17 vuotiaat kuuluvat alennusryhmän lippuihin.

Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2 € alennus S-etukortilla SJK Storesta tai lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.
Erilaiset kulttuurisetelit tai vastaavat, käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

Pysäköinti ja pyöräparkki

OmaSp Stadionin piha-alueille ei ole pysäköintiä. Stadionin etupiha on suljettu kokonaan autoilta ja polkupyöriltä. Pysäköintitila on rajattua ja sitä löytyy Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevasta lisäparkkipaikasta. Polkupyöräparkki on Wallsport Areenan pyörätelineillä.

 

Stadionbussit

Stadionbussit kulkevat jokaiseen SJK:n Veikkausliigan kotipeliin kauden 2022 aikana. Reitit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta Stadionbussin kertamaksu on 5€ / suunta.

Lisäksi SJK:n kotipeleihin kulkee myös kaksikerroksinen aito Lontoon bussi. Lontoon bussi on ilmainen Vekselin asiakkaille ja se kulkee ennen ja jälkeen ottelun Vekselin sekä OmaSp Stadionin väliä.

Televisiointi

Pohjanmaan derby SJK – VPS -ottelu näkyy maksullisesta Ruutu Urheilu-palvelusta. Ottelun selostaa Velja Engström.

 

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään lauantaina 3.9. klo 12:00 mennessä. Akkreditoinnit tehdään SJK:n mediavastaavalle osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi.

Median sisääntulo tapahtuu päärakennuksen Itäpäädyn puoleisesta päädystä, mediahuoneeseen, jossa saa passit ja kuvausliivit hyväksyttyjen akkreditointien mukaan. Mediahuone aukeaa klo 16:00 ja se on auki ottelun jälkeen työskentelyä varten noin tunnin. Ottelun jälkeen on lehdistötilaisuus mediahuoneessa, jonne tulee vuorotellen vieras- ja kotijoukkueen päävalmentaja. Kaikki muut haastattelut tehdään erillispyynnöstä ottelun jälkeen kenttäalueella. Pyyntö esitetään ottelun aikana toimivalle media officerille tai jo etukäteen ennen ottelua SJK:n mediavastaavalle. Median edustajista toimittajille on varattu paikat Pääkatsomosta, yläosasta löytyvästä Pressikatsomosta. Siellä on pöydät ja sähköpistokkeet. Kuvaajat puolestaan levittäytyvät kentän ympärille, kiertämällä mediahuoneesta ulkokautta, Itäpäädyn ja Pääkatsomon kulmauksesta. Kuvaajilla ei ole pääsyä vaihtopenkkien puoleiselle laidalle.

Tervetuloa OmaSp Stadionin tunnelmaan!