123 456 7890

Sekä SJK Akatemian Kakkosessa pelaava joukkue että P17 Ykköstä pelaava SJK U17 päättävät kautensa tulevana viikonloppuna. Molempiin otteluihin on yleisölle vapaa pääsy!

Lauantaina 23.10. viimeisen sarjapelinsä pelaa SJK U17, kun OmaSp Stadionilla vastaan asettuu FC Ylivieska U17. Ottelu alkaa klo 14:00, ja Spiideo-striimin ottelusta voi katsoa täältä. Sunnuntaina puolestaan kauden pistää pakettiin Kakkosessa SJK Akatemia. Kello 14:00 alkavassa kotiottelussa viimeisenä vastustajana on Rovaniemi Football Academy. Myös kyseistä ottelua voi seurata Spiideo-striimin kautta.

SJK Akatemia päättää kautensa nousujuhliin

Lohkovoiton ja nousun Ykköseen jo aiemmin varmistanut SJK Akatemia pelaa sarjakautensa viimeisen ottelun sunnuntaina 24.10. klo 14:00 OmaSp Stadionilla. Vastustajana pelissä on sarjan seitsemättä tilaa hallussaan pitävä Rovaniemi Football Academy. Otteluun on vapaa pääsy, ja yleisön odotetaankin saapuvan runsaslukuisena nauttimaan viimeisestä ottelusta kyseisellä, loistavasti menestyneellä kokoonpanolla. SJK Akatemian pelit ovat olleet kauden aikana todella viihdyttäviä ja maalirikkaita, eikä viimeinen ottelu varmasti tule olemaan poikkeus. Ottelun asiakkaita palvelee Carlsberg Sports Bar.-

–Ottelu on viimeinen esiintymisemme ja kehittymisalustamme tällä kaudella. Olemme jatkaneet työntekoa harjoituksissa tällä viikolla ja varmistaneet, että käynnissä olevat prosessit jatkuvat sunnuntaihin asti, jolloin aiomme olla parhaimmillamme. Menestyksekkään kauden päätteeksi haluamme lopettaa sen korkeatasoisesti. Kiitän kaikkia jotka ovat antaneet meille kannustusta kauden aikana. Olette osa tätä menestystä ja arvostamme sitä todella paljon, kiittelee ennen kauden loppuhuipennusta SJK Akatemian vastuuvalmentaja Brian Page.

Tervetuloa nauttimaan viihdyttävästä futiksesta OmaSp Stadionille!

SJK U17 SM-karsintasarjaan

Myös SJK U17 on jo varmistanut lohkonsa voiton sekä paikan talven SM-karsintasarjaan. SM-karsintasarjaan pääsy on tärkeää, jotta nuorille pelaajille saadaan tarpeeksi kovatasoisia otteluita.

–Olemme kauden aikana lähteneet voittamaan jokaista peliä, eikä tuleva ottelu tietenkään ole poikkeus. Aina kun SJK-paita puetaan päälle, niin haluamme parhaan mahdollisen tuloksen. Olen sanonut jätkille, että voittamaan oppii vain voittamalla. Haluamme jokaisessa matsissa kehittyä sekä joukkueena ja yksilönä, ja lauantaina on seuraava mahdollisuus tähän kehittymiseen, tuumaa ennen kauden viimeistä ottelua joukkueen vastuuvalmentaja Toni Lehtinen.

OmaSp Stadionilla pelattava kauden viimeinen U17-joukkueen ottelu alkaa lauantaina klo 14:00. Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa kannustamaan joukkuetta!