123 456 7890
HUOM! Tiistain 21.3. ottelu VIFK:ta vastaan siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Pahoittelemme mahdollista aiheutunutta haittaa.

SJK Akatemia pelaa tällä viikolla kaksi harjoitusottelua OmaSp Stadionilla. Se saa ensin vastaansa heti tänään tiistaina Vasa IFK:n ottelussa, joka alkaa klo 18:15. Yleisö on tervetullut otteluun ilman pääsymaksua.

Akatemia ja Kakkosessa pelaava VIFK kohtasivat viimeksi harjoitusottelussa maaliskuun alussa, jolloin ottelu päättyi pelin loppupuolella tehtyjen maalien jälkeen 1–1-tasapeliin. Sen jälkeen SJK Akatemia voitti harjoitusottelussa FC Vaajakosken 4–1. Akatemia pelasi myös kuluneena viikonloppuna sisäisessä harjoitusottelussa SJK:n Veikkausliigajoukkuetta vastaan. Tuon ottelun voitti edustusjoukkue 4–0.

–Tulemme tekemään paljon muutoksia joukkueeseen joka pelasi viime viikonloppuna. Se antaa jokaiselle pelaajalle hyvät mahdollisuudet kellottaa paljon minuutteja kentällä. Odotamme ottelua innolla ja odotettavissa on todella hyvä testi meille mainiota VIFK:ta vastaan, kertoo Akatemian vastuuvalmentaja Brian Page.

Akatemia pelaa tällä viikolla myös toisen harjoitusottelun, jossa se kohtaa niin ikään Kakkosessa mittelevän Tampereen Ilveksen kakkosjoukkueen. SJK Akatemia – Ilves/2 pelataan OmaSp Stadionilla perjantaina 24.3. klo 17:00. Myös tuohon otteluun on yleisölle vapaa pääsy.

SJK Akatemia käy harjoitusottelussa myös Tammisaaressa, jossa se kohtaa Ykkösen EIF:n perjantaina 31.3.2023 klo 16.30.

Ykkösen kausi alkaa 14.4. SJK Akatemian kausikortit myy Ticketmaster. Tervetuloa otteluihin!

Artikkeliin muutettu 23.3. Ilves/2-ottelun uusi alkamisaika 17:00.