123 456 7890

Ykkönen jatkuu SJK Akatemian osalta lauantaina 6.8., kun OmaSp Stadionille saapuu sarjanousija Järvenpään Palloseura. Ottelulippuja voi ostaa Lippupisteeltä ja SJK Storesta Seinäjoen Torikeskuksesta. Lippuja myydään myös ottelussa portilta. Alle 15-vuotiaat ja opiskelijat pääsevät peliin ilmaiseksi. Myös SJK-junioreiden seurakortit käyvät Ykkösen peleihin. Ottelu on katsottavissa myös Ruudusta.

–Lähdemme tähän peliin takanamme kolme hyvää tasapeliä, joista ainakin kahdesta koen, että meillä oli mahdollisuuksia ottaa enemmänkin pisteitä mukaamme. Jaroa vastaan meiltä mielestämme vietiin pari rangaistuspotkua, ja KPV-pelin ensimmäisellä puoliajalla meillä oli paljon tuhlattuja maalipaikkoja. Viimeisten otteluiden tuloksista huolimatta olemme hyvässä vireessä. Lauantaina vastassa on jälleen fyysinen joukkue joka on suorittanut tällä kaudella loistokkaasti vahvuuksiaan hyödyntäen. Tiedämme että meidän täytyy koettaa vastata heidän fyysisyyteensä, mutta samalla kotioloissa haluamme hallita palloa ja laittaa heidät lujille kun meillä on pallo, kertoo Akatemian vastuuvalmentaja Brian Page.

Tuleva ottelu on huipputärkeä molemmille joukkueille, sillä Ykkönen on todella tasainen sarja, ja piste-erot joukkueiden välillä ovat pieniä. Tällä hetkellä kahdeksantena olevan SJK Akatemian näkökulmasta kolme viimeistä peliä Ykkösen kärkipään joukkueita vastaan päättyivät tasapeliin, ja tavoitteena onkin varmasti päästä jälleen kiinni voittokantaan ja sitä kautta kohentaa asemia sarjataulukossa. Järvenpääläiset majailevat sarjataulukon sijalla kuusi, vain kahden pisteen päässä.

–Kausi on nyt siinä vaiheessa että kolmella pisteellä on todella suuri merkitys. Olemme pelanneet paljon tasapelejä joissa emme ole onnistuneet kääntämään hyviä suorituksia kolmeksi pisteeksi. Jos haluamme päästä kuuden parhaan joukkoon, niin meidän täytyy alkaa kääntämään pisteen tasapelejä kolmen pisteen voitoiksi. Aiomme todella antaa nyt kaikkemme sen eteen kotiyleisön edessä, päättää Page.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Järvenpään Keskuskentällä kesäkuun alussa päättyi todellisen taistelun jälkeen niin ikään 1–1-tasapeliin.

SJK Akatemian seuraava ottelu on perjantaina 12.8.2022 klo 18.30, kun se kohtaa Kotkassa perinteikkään KTP:n. Seuraava kotiottelu OmaSp Stadionilla pelataan tiistaina 23.8.2022 klo 18.30, jolloin vastaan asettuu Pargas IF. Liput kotiotteluihin voi ostaa SJK Storesta tai osoitteesta Lippu.fi. Löydät kaikki tulevat Akatemian ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmasta.