123 456 7890

SJK Akatemia kohtaa maanantaina 17.4. klo 19:00 OmaSp Stadionilla Kakkosessa pelaavan Vasa IFK:n harjoitusottelussa. Peliin on vapaa pääsy, ja avoinna on stadionin pääkatsomo.

Ykkösen kauden perjantaina kotivoitolla FF Jarosta aloittanut SJK Akatemia pelaa tällä kaudella myös miesten Kolmosta, ja ideana on antaa joka viikko kaikille pelaajille peliaikaa joko Veikkausliigassa pelaavan edustusjoukkueen mukana, tai Ykkösessä ja Kolmosessa SJK Akatemian mukana. Joukkue harjoittelee aina yhdessä samojen valmentajien alaisuudessa, eikä ryhmää jaeta varsinaisesti Ykkösen ja Kolmosen joukkueeseen. Tästä syystä SJK Akatemiassa myös on paljon pelaajia.

Maanantain harjoituspeli toimii hyvänä harjoituksena myös tälle järjestelylle, ja maanantaina Vasa IFK saa vastaansa SJK:n vähemmälle peliajalle viikonkoppuna jääneitä pelaajia. Myös SJK U17 pelasi. viikonloppuna omaa SM-karsintasarjaa, ja senkin ryhmän pelaajia voi olla niin ikään mukana maanantaina.

Tervetuloa katsomaan maanantaina ottelua OmaSp Stadionille.

Kolmosen kausi käynnistyy reilun viikon päästä tiistaina 25.4. klo 19:00 pelattavalla kotiottelulla SJK Akatemia – Esse IK. Pietarsaarelaisryhmän valmentajana toimii entinen SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko. Ykkösessä SJK Akatemia kohtaa seuraavaksi sarjanousija SalPan OmaSp Stadionilla perjantaina 21.4. klo 18:00. SJK Akatemia osallistuu myös Suomen Cupin ja aloittaa sen 3.kierrokselta, ja kohtaa keskiviikkona 26.4. kotiottelussa SJK:n edustusjoukkueen. Löydät kaikki SJK Akatemian tulevat ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista. Kausikortit ja pääsyliput myynnissä Ticketmasterin kanavissa.