123 456 7890

SJK Akatemian seuraava vastustaja Ykkösliigacupissa on Turun Palloseura, joka saapuu Seinäjoen Wallsport Areenalle taistelemaan pisteistä tulevana sunnuntaina 18.2. klo 13:00. Ottelusta ei järjestetä livestreamia, joten kannattaa tarttua tilaisuuteen ja tulla katsomaan peli paikan päälle.

SJK Akatemialla on takanaan Ykkösliigacupissa yksi ottelu. 4.2. pelattu ottelu Käpylän Palloa vastaan päättyi 1–1-tasapeliin. Seinäjokisten maalin ottelussa teki Artur Atarah. SJK Akatemian lohkossa kilpailevat KäPa:n ja TPS:n ohella FF Jaro sekä SalPa. Yksinkertaisen alkusarjan jälkeen lohkojen kaksi parasta joukkuetta etenevät jatkopeleihin. Voit tarkastella Ykkösliigacupin tilannetta tarkemmin Palloliiton Tulospalvelussa.

–On jälleen hienoa päästä pelaamaan ja mittamaan sarjan kärkipään joukkuetta vastaan missä mennään. Paljon pelaajia on ollut edustusjoukkueen mukana harjoituksissa, jolloin nämä pelit ovat tärkeitä hetkiä saada yhteisiä pelikokemuksia. Jätkät ovat treenanneet hyvin ja tehneet kovasti hommia kehityksen eteen. Pyritään jatkamaan tällä tiellä ja pelit on mittareita, joissa pystytään näkemään mitä pitää kehittää, kertoo SJK Akatemian vastuuvalmentaja Arttu Aromaa.

SJK-kausikortilla olet oikeutettu sisäänpääsyyn tähän otteluun. Jos olet uusi kausikorttilainen etkä ole vastaanottanut korttiasi postissa, voit todistaa sisäänpääsyoikeutesi kausikortin tilausvahvistusta näyttämällä. Tähän peliin pääsee vielä myös viime kauden seurakausikortilla. Otteluun myydään paikan päällä irtolippuja hintaan 12€ (lasten lippu 6€, alle 7-vuotiaat maksutta). Lipunmyynnissä maksutapana käy vain korttimaksu sekä henkilöstöetusetelit. Tervetuloa nauttimaan huippufutiksesta!