123 456 7890

SJK Akatemia matkustaa lauantaina Ouluun, ja kohtaa siellä harjoitusottelussa Veikkausliigan AC Oulun. Ottelu alkaa klo 16:00 ja se näkyy suorana sanomalehti Kalevan tilaajille. Lehden koetilauksen voi ostaa kuukaudeksi vain yhdellä eurolla, ja linkki lähetykseen löytyy myöhemmin heidän verkkosivuiltaan.

Isot kiitokset AC Oululle tämän ottelun järjestämisestä ja meidän kutsumisesta vieraakseen. Tämä on tietenkin meidän nuorelle joukkueellemme iso testi, mutta on samalla mahtavaa päästä kokeilemaan osaamistamme hyvää Veikkausliigajoukkuetta vastaan, kiittelee SJK Akatemian valmentaja Brian Page. 

Itse ottelussa haluamme kehittää pelimme rakennetta pallon kanssa, ilman palloa sekä näiden tilanteiden vaihdoissa. On tärkeää, että keskitymme pelin rakenteeseen ja omaan peli-identiteettiin nyt, sillä jos keskittyisimme vain tulokseen tai siihen, miten voitamme ottelun, emme kehittyisi. Joten oma peli-identiteetti ja pelin rakenne on tärkeäintä tässä vaiheessa, Page sanoo.

Se on tärkeää meille myös siksi, että tämä peli toimii meille valmistautumisena tulevaan Ykköscupin peliin Jaroa vastaan. Se taas on ottelu, jossa tuloksella on väliä. Toki me aina pyrimme kehittämään pelaajia ja joukkuetta, mutta tämä AC Oulu ottelu on kuitenkin meille se ottelu, josta saamme oppia missä meidän pitää vielä kehittää peliämme.
 
Pääsemme peliin todella laajalla ryhmällä. Olemme toki nuori ryhmä, mutta saamme myös pelaajia mukaamme, jotka ovat viime aikoina harjoitelleet edustusjoukkueen mukana. Joten odotan innolla tätä peliä, päättää Page.

SJK Akatemia on pelannut talven aikana jo kaksi harjoitusottelua, ja molemmissa se on kohdannut Veikkausliigajoukkueen. Ensimmäinen ottelu oli joulukuussa Vaasassa VPS:n vieraana, ja tuo peli päättyi 1-1 tulokseen Eemeli Honkolan iskettyä SJK Akatemian tasoitusmaalin noin tunnin pelin kohdalla.

Tammikuun alussa oli seuran sisäinen ottelu SJK:n edustusjoukkuetta vastaan, ja tuossa ottelussa akatemian pelaajia oli molempien joukkueiden riveissä. Myös tämän jutun otsikkokuvassa oleva, Suomen U21-maajoukkueen Otto Kemppainen pelasi edustuksen joukkueessa. Peli päättyi 10-2 ja Akatemian nimiin maalit teki Joona Lahdenmäki sekä uutena mukaan liittynyt Miro Turunen.

Lauantaina vastaan tuleva AC Oulu sijoittui viime kaudella Veikkausliigassa seitsemänneksi, jouduttuaan alempaan loppusarjaan. AC Oulu kuitenkin eteni sarjan jälkeen pelatuissa europudotuspeleissä jatkoon, voitettuaan puolivälierässä SJK:n Rasmus Karjalaisen maalilla. Välierässä toinen alemman loppusarjan kautta mukaan edennyt joukkue VPS kuitenkin osoittautui vahvemmaksi. Tulevalla kaudella AC Oulu jatkaa portugalilaisvalmentaja Ricardo Duarten komennossa, ja kovien satsausten, sekä viime kauden lopun hyvien otteiden perusteella, AC Oulua voi povata vähintäänkin ylemmän loppusarjan joukkueiden joukkoon.

Harjoitusottelu AC Oulu – SJK Akatemia lauantaina 14.1. klo 16:00 Oulun Garam Masala Arenalla. Ottelu näkyy suorana sanomalehti Kalevan tilaajille.

SJK Akatemia aloittaa Ykköscupin vierasottelulla FF Jaroa vastaan lauantaina 28.1. Ykköscupin ensimmäinen kotiottelu on Toni Lehtisen valmentamaa JJK:a vastaan sunnuntaina 19.helmikuuta. Löydät kaikki tulevat ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista. Myös Ykköscupin kotiotteluihin pääsee SJK Akatemian omalla kauden 2023 kausikortilla. Kausikortit ovat myynnissä Ticketmasterin-kanavissa ja Torikeskuksen SJK Storessa. SJK Storessa käy maksuvälineinä myös erilaiset kulttuurisetelit. SJK:n edustusjoukkueen kausikorttiin voi liittää SJK Akatemian pelit edullisemmalla hinnalla, joten kannattaa hyödyntää tuo etu ja pääset nauttimaan molempien joukkueiden kotiotteluista.