123 456 7890

14. huhtikuuta alkavaan Ykkösen kauteen valmistautuva SJK Akatemia, kohtaa Vasa IFK:n harjoitusottelussa lauantaina 4.3. klo 15.15 Wallsport Areenalla. Otteluun on vapaa pääsy ja Wallsportin kioski palvelee ottelun aikana.

Olemme erittäin kiitollisia VIFK:n valmentaja Max Peltoselle, että tämä ottelu järjestyi ja he matkaavat meidän vieraaksemme tänne. Ja kuten hyvin tiedämme, hänen joukkueensa ovat aina erittäin hyvin organisoituja, kurinlaisia ja kovaa töitä tekeviä. Sitä kautta heillä on myös aina mahdollisuus tehdä ottelusta meille vaikea, joten VIFK:n kohtaaminen on meille hyvä testi, sanoo SJK Akatemian valmentaja Brian Page. 

SJK Akatemia kohtasi viime viikonloppuna Ykköscupin puolivälierässä Helsingin IFK:n Helsingissä, ja Ykkösen kärkijoukkueisiin ennakkokaavailuissa kuuluva HIFK voitti ottelun niukasti 1-0 ja eteni välieriin. SJK Akatemia pelasi ottelussa hyvin ja laittoi kokeneen kotijoukkueen välillä ahtaalle.

Meillä on takana esityksen osalta hyvä peli Helsingin IFK:a vastaan, harmillisesti emme saaneet siitä kuitenkaan haluamaamme tulosta. Joka tapauksessa, näen, että ne osa-alueet missä meidän on pitänyt parantaa, paranivat tuohon otteluun merkittävästi, sanoo Page.

Nyt tämä VIFK-ottelu antaa meille mahdollisuuden jatkaa tuota kehitystä. Antaa meille mahdollisuuden kehittää juuri näitä samoja osa-alueita entisestään. Sekä tietenkin pitää niitä osa-alueita edelleen yllä, joissa jo teemme asioita hyvin. Meidän pitää pystyä kehittämään koko ajan jokaista pientäkin yksityiskohtaa. 

Lisäksi joka peli on pelaajille mahdollisuus saada peliaikaa, sekä aikaa näyttää omaa osaamistaan, kun he taistelevat pelipaikastaan joukkueessa ennen kauden alkua, päättää Page.

SJK Akatemian pelaajatilanne on muuten hyvä, mutta puolustuspäässä on hieman loukkaantumisia. Lisäksi SJK:n edustus lähtee sunnuntaiksi Norjaan harjoitusotteluun Tromsø IL:aa vastaan, ja ottanee mukaan joitain SJK Akatemian pelaajia. Norjassa pelataan pitkä harjoitusottelu, jossa pelataan 3 x 45 min peliaika. SJK:n edustus pelaa myös alkavalla viikolla kaksi harjoitusottelua, joten akatemian pelaajille tarjoutuu taatusti näyttöpaikkoja ylemmäs näissä tulevissa otteluissa. Sen myötä taas SJK Akatemian laaja pelaajarinki saa näyttöpaikkoja lauantain ottelussa Vasa IFK:a vastaan. Myöskään SJK U17-joukkueella ei ole tulevana viikonloppuna peliä, joten heidän pelaajansa ovat puolestaan SJK Akatemian käytettävissä.

Harjoitusottelu SJK Akatemia – VIFK lauantaina 4.5. klo 15:15 Wallsport Areenalla. Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa.

SJK Akatemia on sopinut muitakin harjoitusotteluita maaliskuulle, kun VIFK:n lisäksi se kohtaa Seinäjoelle sunnuntaina 12.3. FC Vaajakosken, lauantaina 18.3. matkustetaan Vaasaan VIFK:n vieraaksi ja perjantaina 24.3. kohdataan Seinäjoella Ilves/2. Ykkösen kausi alkaa kotiottelulla perjantaina 14.4. FF Jaroa vastaan.

Löydät kaikki jo sovitut harjoitusottelut sekä tulevat Ykkösen pelit SJK:n nettisivujen otteluohjelmista. SJK Akatemian kausikortit myynnissä Ticketmasterin kanavista ja Torikeskuksen SJK Storesta. Voit liittää Ykkösen pelit edulliseen 29€ hintaan SJK edustuksen kausikorttiin. Pelkkä SJK Akatemian kausikortti maksaa 49€, joten etu on merkittävä.