123 456 7890

SJK pelaa viimeisen harjoitusottelunsa ennen Veikkausliigakauden alkua torstaina 30.3. jolloin Seinäjoen OmaSp Stadionille vastustajaksi matkustaa Kuopion Palloseura. Ottelu alkaa klo 18:00. Otteluun myydään lippuja hintaan 10€ (alle 15-vuotiaat 5€). SJK:n kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn tähänkin otteluun. Kausikortit myy Ticketmaster.

Ottelusta on myös Spiideo Play Livestream, hintaan 4,90€.

SJK:n edellinen harjoitusottelu IFK Mariehamnia vastaan päättyi niukasti 1–2-tappioon, vaikka Kerho olikin lähellä tasoittaa pelin sen lopussa. SJK:n maalin teki Moreno, joka auttoi juuri kotimaansa Nicaraguan maajoukkueen historiallisesti ensimmäistä kertaa CONCACAF-jalkapalloliiton lopputurnaukseen eli Gold Cupiin ja Nations Leaguen välieriin. Ennen IFK Mariehamn -ottelua SJK otti vierasottelussa makean voiton Helsingin Jalkapalloklubista tuloksella 2–3 ja kotiottelussa Turun Palloseurasta luvuin 3–2.

Kuopion Palloseura ei ole Liigacupin jälkeen pelannut harjoitusotteluita. Kyseinen kilpailu sen osalta päättyi lauantaina 18.3. kun HJK pudotti Kuopiolaiset jatkosta Helsingissä pelatussa matsissa, joka päättyi 2–1. Palloseuran valmentaja Pasi Tuutti sai juuri uuden työkalun pakkiinsa, kun seura ilmoitti tehneensä alkukauden mittaisen sopimuksen keskikenttäpelaaja Urho Nissilän kanssa. Myös KuPS:n Veikkausliigakausi alkaa 5.4. jolloin pelataan Kuopion Väre Areenalla ottelu Turun FC Interiä vastaan.

–Jännitys ja odotus alkavaa Veikkausliigakautta kohtaan on joukkueessa korkealla. Pre-seasonin haastavimman jakson jälkeisen tauon jälkeen olemme hioneet pelaamisen laatua ja viimeisiä yksityiskohtia ennen Veikkausliigan kotiavausta, johon kärkijoukkueisiin kuuluva Kups tarjoaa oivan viimeisen testin, kertoo päävalmentaja Joaquín Gómez.

–Ennen maajoukkuetaukoa pelasimme harjoitusotteluita joiden myötä useimmat ovat saaneet vähintään 90 minuuttia peliaikaa, ja olemme tyytyväisiä siihen miten tasaisia olemme olleet monilla pelin osa-alueella: sekä meidän että vastustajan hallitessa palloa. Olemme tehneet paljon maaleja mutta meitä on myös rangaistu päästettyjen maalien muodossa. Se on ehdottomasti on yksi kehityskohteitamme, jonka myötä voimme voittaa lisää otteluita, mietiskelee Gómez.

–Tasaisen suorittamisen ylläpitäminen isossa kuvassa, puolustustyöskentelyn viimeistely etenkin maalin lähistöllä sekä ratkaisujen löytäminen mahdollisiin uusiin tulevaisuudessa löytyviin haasteisiin ovat tärkeimmät tavoitteemme tähän viimeiseen harjoitusotteluun. Ja tietenkin haluamme tarjota kannattajillemme jälleen mahdollisuuden nauttia hyvästä jalkapalloillasta kanssamme, päättää kommenttinsa päävalmentaja Gómez.

Veikkausliigakauden alkuun on jäljellä vain reilu viikko, kun avauskierros pelataan OmaSp Stadionilla keskiviikkona 5.4. klo 18:00. Tuossa ottelussa vastustajana on perinteikäs FC Haka Valkeakoskelta. Tervetuloa mukaan Kerhon matkaan kaudelle 2023!