123 456 7890

SJK Akatemia saa vastaansa Kakkosen C-lohkon kärkipään kamppailussa OmaSp Stadionilla sunnuntaina 18.7. klo 18:30 JBK:n. Ottelun liput voi ostaa portilta 5 € hintaan, ja SJK:n kausikortilla pääsee otteluun. Peli näkyy myös suorana Spiideo-livestreamina hintaan 4,90€, ja striimin voit tilata tästä. Ottelutapahtumassa on käytössä OmaSp Stadionin Pääkatsomo ja katsojia palvelee Carlsberg Sports Bar. Huomioithan, että et tule otteluun, mikäli sinulla on koronan mahdollisia oireita. Tapahtumassa on vahva maskisuositus.

SJK Akatemia johtaa sarjaa neljän pisteen turvin, ja seuraavilla sijoilla tasapisteissä kärkkyvät OTP ja JBK. Sekä SJK Akatemia että JBK ovat nyt pelanneet 10 ottelua. Joukkueet kohtasivat toukokuussa Pietarsaaressa, ja tuolloin JBK oli vahvempi voittaen ottelun 3-2. Molemmat joukkueet ovat neljän ottelun tappiottomassa putkessa kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä, joten sunnuntain ottelusta on varmasti tulossa kova kamppailu.

– Taas tiukka peli tulossa vastustajaa vastaan, jolle hävisimme toukokuussa. He ovat hyvin valmennettu ja organisoitu, kovasti töitä puskeva joukkue. Jos haluamme saada tästä ottelusta myönteisen tuloksen, meidän täytyy osoittaa kentällä samanlaista työmoraalia kuin he, ja pelata kurinalaisesti sekä pallon kanssa että ilman palloa. Olemme nyt pienehkössä voittoputkessa, ja taistelemme sen jatkamiseksi ja piste-eron kasvattamiseksi, paaluttaa SJK Akatemian valmentaja Brian Page.

Palloliiton kurinpitovaliokunta on saanut tänään päätöksen Kakkosen ottelun SJK Akatemia – JS Hercules lopussa tapahtuneen välikohtauksen käsittelyn, ja langettanut SJK:n maalivahti Salifu Senghorelle kolmen ottelun pelikiellon. Lisäksi SJK on suorittanut oman tutkintansa, ja jatkotoimenpiteet sekä mahdollinen rangaistus käsitellään seuran sisäisesti. Sen jälkeen ja Palloliiton pelikiellon kärsittyään Senghore voidaan jälleen ottaa mukaan joukkueiden kokoonpanoihin. Palloliiton kurinpitovaliokunnan samassa yhteydessä julkaistulla päätöksellä JS Hercules’n pelaajaan ei kohdisteta rangaistustoimenpiteitä lopussa tapahtuneen välikohtaukseen johtaneen tapahtumasarjan johdosta.

SJK Akatemian seuraava peli sunnuntaina 25.7.2021 klo 18.30 on kotiottelu, jossa vastaan asettuu Kemi City FC.