123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki.

SJK kohtaa Kuopion Väre Areenalla vierasottelussa lauantaina 11.9. klo 17:00 Kuopion Palloseuran. Ottelu näkyy suorana Ruudusta ja Seinäjoella lähetystä voi seurata Vekseli Plazassa.

SJK pelasi edellisen ottelun tiistaina 7.9. Helsingissä, jolloin se kärsi 0-1-tappion HIFK:lle. SJK on sarjassa tällä hetkellä neljäntenä, edellään vain HJK, KuPS sekä kahden pisteen päässä kolmantena FC Inter. SJK:lla on edellä mainittuihin verrattuna yksi ottelu vähemmän pelattuna. SJK:n perässä kahden pisteen päässä kyttää FC Lahti, joka myös on pelannut ottelun enemmän.

Tiistain peli Helsingissä vaikutti olevan SJK:lle paikoitellen todella haastava. Joukkuepelaaminen näytti huomattavasti vaikeammalta kuin edeltävissä otteluissa ja pelin avaaminen oli tuskaista. Lisäksi hyökkäyskolmanneksen ratkaisut jäivät vajavaisiksi. HIFK onnistui luomaan ottelussa enemmän maalintekotilanteita ja tarvittavan voittomaalin. SJK on kuitenkin varmasti sisuuntunut harmittavasta tappiosta, ja joukkue onkin perehtynyt edellisen ottelun anatomiaan.

“Olemme analysoineet joukkueen kanssa tappion, ja totesimme, että pelaamisemme oli liian varovaista, etäisyydet isoja ja rohkeus puuttui. Ei kukaan ollut peliin tyytyväinen, pelaajat vähiten. Ehkä mietimme liikaa lopputulosta ja rentous puuttui. Panokset ovat tällä hetkellä isoja mutta turha sitä on murehtia vaan pitää vain osata nauttia matkasta. Lähdemme Kuopioon rohkeasti pelaamaan sitä peliä, jolla olemme tähän asti päässeet.” kommentoi edellistä sekä tulevaa ottelua SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Edellisen pelin aikaan U21-maajoukkueen mukana olleet Pyry Hannola, Daniel Håkans ja Matias Vainionpää ovat kaikki käytettävissä lauantain ottelussa. Jude Arthurin korttitili tuli täyteen HIFK-ottelussa, ja hän ei siten voi pelata lauantain ottelussa.

Vastustaja Kuopion Palloseura

KuPS on edellisen SJK-kohtaamisen jälkeen menettänyt tärkeitä pelaajiaan, sillä viime kauden parhaaksi keskikenttäpelaajaksi Captain’s Ball -gaalassa valittu ghanalainen KuPS-kapteeni Nana Boateng on siirtynyt Romanian puolustavan mestarin CFR Clujin riveihin ja kesän eurokarsinnoissa viisi maalia viimeistellyt brasilialainen Lucas Rangel Ukrainan pääsarjassa pelaavaan FC Vorskla Poltavaan. KuPS:n pelaajamateriaali on kuitenkin niin vahvalla pohjalla, että se pystyy tärkeitä pelaajia menettäneenäkin taistelemaan jopa Veikkausliigan voitosta. Pelaajat kuten Diogo Tomas, Johannes KreidlAnton Popovitch, Jordan Sebban sekä Veikkausliigan elokuun pelaajaksi valittu, Huuhkajien mukana Kazhakstania ja Ranskaa vastaan urakoinut Urho Nissilä ovat Veikkausliigan mittapuulla erinomaisia pelaajia.

KuPS on pelannut eurokiireidensä jälkeen kaksi Veikkausliiga-ottelua. Ensimmäinen päättyi HJK:n vieraana lukemiin 1-1 ja sen jälkeen elokuun alusta viime viikonlopulle siirretty IFKM-KuPS kirjattiin kuopiolaisten hyväksi 0-1. KuPS tuleekin olemaan todellinen koetinkivi SJK:n nousujohteisesti pelanneelle joukkueelle, kun Simo Valakarin luotsaama tiimi jahtaa Veikkausliigan kärkipaikkaa ja yrittää kuroa umpeen HJK:n kuuden pisteen johtoa.

SJK:n seuraava ottelu KTP-SJK pelataan tiistaina 14.9.2021 klo 18.30 Kotkan Arto Tolsa Areenalla. SJK:n seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 18.9. kun OmaSp Stadionilla kohdataan FC Inter. Klo 15:00 alkava tapahtuma on SuperLauantai, eli uudenlainen laajempi ottelutapahtumakokonaisuus. Historian ensimmäisessä SuperLauantaissa pääesiintyjänä on Elastinen, ja myös muuta ohjelmaa on luvassa. Tervetuloa mukaan!

Myös Pyry Hannola palaa miehistöön maajoukkuekomennukselta ja on päävalmentaja Jani Honkavaaran käytettävissä.