123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki.

SJK on vieraspelikiertueella, jossa seuraavaksi tiistaina vuorossa on KTP Kotkan Arto Tolsa Areenalla klo 18:30. Ottelu näkyy suorana Ruudusta ja Seinäjoella lähetystä voi seurata Vekseli Plazassa.

SJK:n edellinen ottelu lauantaina Kuopiossa päättyi 0-3-tappioon, ja peliesitys jätti paljon toivomisen varaa.

Kahdessa ensimmäisessä maalissa puolustimme tilanteet huonosti. Kun vastustaja saa kaksi maalia alkupuolella, se muuttaa pelin kuvaa ja tekee omasta tekemisestä pakottamista. Näin hyvää joukkuetta vastaan on todella vaikeaa nousta takaa. Saimme hyvin laukauksia ja kulmatilanteita, mutta hyökkäyksessä oli silti puutteita“, kommentoi edellistä ottelua Ilkka-Pohjalaisen jutussa päävalmentaja Jani Honkavaara.

Mitalisijat ovat edelleen täysin saavutettavissa, ja kaikki on kiinni omasta tekemisestä. “Seuraava peli on todella tärkeä. Siitä on otettava kolme pistettä“, jatkaa samassa artikkelissa Honkavaara.

SJK on sarjassa edelleen neljäntenä, edellään vain HJK, KuPS sekä kahden pisteen päässä kolmantena majaileva FC Inter. SJK:lla on edellä mainittuihin verrattuna yksi ottelu vähemmän pelattuna, ja näin ollen voitto tiistaina KTP:stä siirtäisi SJK:n kolmostilalle ohi FC Interin. SJK:n perässä suurin uhkaaja vaikuttaisi olevan pisteen päässä vaaniva HIFK, jolla pelattuja otteluita on yksi vähemmän. SJK:n puolustuspään pelaajat Rodrigo Arciero sekä Nikko Boxall eivät voi pelata KTP-ottelussa korttitilin täyttymisen vuoksi.

Vastustaja KTP

Kaudeksi 2021 jälleen Veikkausliigaan noussut KTP on melko haastavassa tilanteessa sarjan viimeisenä kahdeksalla pisteellään. SJK:n ja KTP:n ensimmäisessä ottelussa SJK:n Veikkausliiga-avauksessa toukokuun 3. päivänä pisteet jaettiin OmaSp Stadionilla tasan, sillä koronarajoitusten vuoksi tyhjille katsomoille pelattu ottelu päättyi 1-1. Toukokuussa KTP sai myös ainoan voittonsa sarjassa, kun FC Haka kaatui Tehtaan kentällä lukemin 0-3. Tämän jälkeen satamakaupungin ylpeyden valmentaja vaihtui Argo Arbeiterista Gabriel Xatartiin. KTP:n viisi edellistä ottelua on päättynyt tappioon, ja kurssin täyskäännös täytyy tapahtua nopeasti, mikäli haaveet sarjassa säilymisestä halutaan pitää elossa. Kotkalaisten valmentaja Gabriel Xatart uskoo kuitenkin omiensa tekemiseen. “Henkisesti on tietysti rankkaa, kun edellisestä voitosta on niin pitkä aika. Pelaamme taas tiistaina, ja olen edelleen optimistinen. Joukkue on motivoitunut ja positiivinen, valmistaudumme peleihin hyvin, ja olimme nyt johtoasemassakin. Olemme yhä hengissä”, vakuutteli Xatart lauantain FC Honka -tappion jälkeen.

Seinäjokilaisittain KTP:n mielenkiintoisin pelaaja lienee vuosina 2013-2018 kaksisataa virallista ottelua mustakultaisissa pelannut ja pokaaleja nostellut keskikentän moottori Johannes “Johnny” Laaksonen, joka nyt edustaa kasvattajaseuraansa kotikaupungissaan. KTP:n pelaajista pelikieltoja SJK-ottelussa kärsivät David Ramadingaye ja Michael Ogungbaro.

SJK:n seuraava ottelu pelataan lauantaina 18.9. kun OmaSp Stadionilla kohdataan FC Inter. Klo 15:00 alkava tapahtuma on SuperLauantai, eli uudenlainen laajempi ottelutapahtumakokonaisuus. Historian ensimmäisessä SuperLauantaissa pääesiintyjänä on Elastinen, ja myös muuta ohjelmaa on luvassa. Tervetuloa mukaan!

SJK:n Daniel Håkans kamppailee pallosta KTP:n Niklas Leinosen kanssa Veikkausliigan ottelussa OmaSp Stadionilla 3.5.2021. Kuva Mika Alavesa.