123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki.

Veikkausliigan kolmatta sijaa hallussaan pitävä SJK matkustaa keskiviikoksi Valkeakoskelle ottamaan mittaa FC Hakasta, joka puolestaan taistelee sijoituksista karsintaviivan tuntumassa. Ottelu idyllisellä ja jalkapalloromantiikkaa huokuvalla Tehtaan kentällä alkaa klo 18:30. Ottelu näkyy suorana Ruudusta ja Seinäjoella lähetystä voi seurata Vekseli Plazassa.

SJK:n edellinen ottelu lauantaina aina kovaa FC Interiä vastaan päättyi pelitilanteiden valossa jossain määrin oikeutettuun 2-2-pistejakoon. SJK johti ottelua aluksi, mutta FC Inter sai kammettua itsensä tasoihin. SJK:n europaikka ja mahdollisesti mitalisijat ovat täysin joukkueen omissa käsissä, ja Valkeakoskeltakin varmasti odotetaan kotiin tuomisina kolmea pistettä. Mitään ei kuitenkaan tule ilman onnistunutta peliesitystä.

Tässä vaiheessa kautta on tärkeää, että meidän pitää olla vain rohkeita ja luottaa omaan tekemiseemme. Haka on sijoitustaan parempi joukkue, emmekä saa antaa edellisen Haka-pelin tuloksen vaikuttaa peliimme. Emme saa mitään ilmaiseksi“, kommentoi päävalmentaja Jani Honkavaara.

SJK:n luottotoppari Ville Tikkanen on pelikiellossa tässä ottelussa korttitilin täyttymisen vuoksi.

Tuco viimeisteli edellisessä kohtaamisessa kaksi maalia.

 

Vastustaja FC Haka

Teemu Tainion luotsaama FC Haka on tällä hetkellä sarjassa sijalla 11, eli joutumassa Veikkausliigan karsintaan. Kausi ei koskilaisittain ole taatusti mennyt siten kuin alunperin on kaavailtu ja toivottu, sillä joukkue on koko kauden majaillut sarjataulukon alemmilla sijoilla. FC Hakan edellinen ottelu päättyi kotiottelussa Ilvestä vastaan kirvelevään 0-1-tappioon, kun Ilves onnistui maalinteossa 85. minuutilla. SJK:n ja FC Hakan viime kohtaamisessa elokuun lopussa OmaSp Stadionilla SJK oli parempi lukemin 4-0. FC Hakan kauden paras maalintekijä on Hakaan Slovakian pääsarjasta siirtynyt itävaltalainen Aleksandar Vucenovic neljällä maalillaan.

FC Haka yhdeksällä Suomen mestaruudellaan ja kahdellatoista cup-voitollaan on yksi maamme menestyneimpiä  seuroja. Veikkausliigassa FC Haka sekä seurana verrattaen nuori SJK ovat kuitenkin kohdanneet ainoastaan kolme kertaa, sillä kauden 2012 päätteeksi Ykköseen pudotetut pirkanmaalaiset nousivat sarjaan jälleen kaudeksi 2020. Näistä otteluista SJK on voittanut kaksi, ja kerran on pelattu tasan.

SJK:n seuraava ottelu pelataan sunnuntaina 26.9. kun OmaSp Stadion saa vieraita Päijät-Hämeestä FC Lahden muodossa. Klo 18:30 alkava ottelu on samalla runkosarjan viimeinen peli. Runkosarjan jälkeen Veikkausliiga jatkuu ylä- ja alaloppusarjoissa, joiden otteluohjelma julkaistaan myöhemmin.