123 456 7890

Kolmosen lohkovoiton, ja nousun Kakkoseen jo varmistanut SJK Akatemia kohtaa tiistaina 19.9. klo 19.00 OmaSp Stadionilla kauden viimeisessä kotiottelussa toisena olevan VPS Akatemian. Kyseessä on siten lohkon kärkikamppailu ja Pohjanmaan paikalliskamppailu. Peliin on vapaa sisäänpääsy.

SJK Akatemian Kolmosen joukkue varmisti nousun Kakkoseen jo kolme kierrosta ennen loppua, vierasottelussa Närpiössä. Tuon jälkeen se pelasi viime viikonloppuna vieraspelin Sporting Kristiinaa vastaan, ja otti tasapelin 3-3 tuloksella. Tiistain ottelu mukaan laskien, on vielä kaksi kierrosta pelaamatta, ja SJK Akatemian piste-ero tiistain vastustajaan, ja toisena olevaan VPS Akatemiaan, on jo kahdeksan pistettä. Kausi päättyy vieraskentällä lauantaina 30.9. kun SJK Akatemian matkaa Pietarsaareen FF Jaron U23-joukkueenvieraaksi.

Koko Kolmosen maalitykki on SJK Akatemian Eemeli Honkola, joka on osunut peräti 25 kertaa 15:sta ottelussa. Muutenkin SJK Akatemia on todellakin iskenyt maaleja, sillä jo nyt on koossa 108 tehtyä maalia. Vertailuna, toisena tuleva VPS Akatemia on osunut vain 61 kertaa, ja kolmantena oleva Sporting 69 kertaa. SJK Akatemian muita maalitykkejä on 14 maalin Olatoundji Tessilimi, 13 maalin Elari Hautamäki, 12 maalin Borry Sabally ja 11 maalin Akseli Tervaniemi. VPS Akatemian paras maalintekijä on 12 kertaa osunut Teemu Hytönen. 

Tervetuloa katsomaan SJK Akatemian nuorempaa pelaajaryhmää OmaSp Stadionille tiistaina klo 19:00.

SJK Akatemia pelaa Ykkösen ylemmän loppusarjan kotiottelun tämän viikon perjantaina OmaSp Stadionilla klo 18:30. Vastustajaksi saapuu silloin tasapisteissä neljäntenä oleva TPS. Ykkösen ottelun liput Ticketmasterin kanavista tai Torikeskuksen SJK Storesta. Löydät kaikki SJK Akatemian tulevat ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.