123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho aloittaa kilpailullisen kautensa Liigacupissa tulevana lauantaina 27.1. klo 18:00 vierasottelulla Vaasan Palloseuraa vastaan. Vaasan VEO Areenalla pelattavaan otteluun liput voit ostaa täältä.

SJK on pelannut harjoitusottelut tammikuussa virolaista Paide Linnameeskondia vastaan ja FF Jaroa vastaan. Molemmista otteluista tuloksina oli voitto. Kerhon joukkue on viime kaudesta uudistunut jonkin verran, ja kentällä on nähty monta uutta pelaajaa. Talven aikana mukaan ovat liittyneet ja harjoitusotteluissa vastuuta ovat jo kantaneet uudet maalivahdit Roope Paunio sekä Hemmo Riihimäki, hyökkäjät Rasmus Karjalainen ja Lauri Laine, puolustajat Dario Naamo ja Tobias Karkulowski sekä liuta aiemmin Akatemiasta tuttuja nuoria pelaajia.

–Kiva että Liigacup ja samalla kilpailullinen kausi alkaa. Saamme nyt kolmannen pelin kolmen viikon sisään, eli rytmi on ollut hyvä. Tuleva peli on taas uusi mahdollisuus kehittää pelaamistamme ja tuoda siihen harjoittelemiamme asioita joita haluamme joukkueelta nähdä. Ottelussa voimme havainnoida miten olemme onnistuneet treeniviikon aikana. Se taas antaa suuntaviivoja ja työkaluja tuleviin harjoituksiin, sanoo SJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen.

VPS:n viime kausi Veikkausliigassa oli tarunhohtoinen. Ailahtelevasti alkaneen alkukauden jälkeen päävalmentaja Jussi Nuorela ohjasti joukkonsa huimaan liitoon – VPS voitti kaikki ottelunsa kesäkuun lopun jälkeen, lukuun ottamatta yhtä tasapeliä FC Interiä vastaan. Lopulta vaasalaiset sijoittuivat sarjassa kolmanneksi.

Kauden jälkeen VPS:n miehistö on läpikäynyt jonkin verran muutoksia. Viime kauteen uransa vaasalaisseuran pelaajina päättivät VPS-ikonit Sebastian Strandvall sekä Steven Morrissey. Juhani Pikkarainen siirtyi Ilvekseen ja Tyler Reid Moldovan FC Sheriff Tiraspoliin. Suuri menetys vaasalaisille on myös kauden 2023 parhaaksi pelaajaksi valittu nigerialainen hyökkääjä Peter Michael. Uusia mielenkiintoisia hankintoja raitapaitoihin ovat esimerkiksi viime kaudella SJK:ta edustanut puolustaja Martti Haukioja, sekä AC Oulusta Vepsuun siirtynyt Cristian Valencia, joka hänkin on aikoinaan edustanut Kerhoa.

–VPS:n meille asettama haaste on ehdottomasti fyysisyys, ja meidän tulee löytää keinot vastata siihen. VPS on myös hyvä erikoistilannejoukkue, joten niissä pitää olla tarkkana, ennakoi päävalmentaja Lehtinen.

Harjoitusotteluissa SJK on esittänyt viihdyttävää, hyökkäävää futista. Viime viikon lauantaina Seinäjoen Jalkapallokerhon Ykkösliigassa pelaava reservijoukkue SJK Akatemia voitti harjoitusottelussaan VPS:n Wallsport Areenalla lukemin 1–0. Lauantai-illan pelistä lienee odotettavissa vauhdikas kamppailu, joka osaltaan pohjustaa tulevan kauden taistelua Pohjanmaan herruudesta.

Liput otteluun voit ennakkoon ostaa täältä. Myös Ruutu näyttää ottelun.

SJK:n seuraava ottelu on Liigacupin kotipeli lauantaina 3.2. AC Oulua vastaan. Wallsport Areenalla pelattava ottelu alkaa klo 14:45. Liigacupin SJK-kotiotteluihin pääsysi takaat ostamalla kausikortin. Kotipeleihin myydään myös irtolippuja hintaan 12€ (lasten lippu 6€, alle 7-vuotiaat maksutta).