123 456 7890

SJK pelaa seuraavan ottelunsa Veikkausliigassa sunnuntaina Kuopiossa, kun se ohtaa Väre Areenalla klo 16:00 sarjan kärkijoukkue Kuopion Palloseuran, joka on kerännyt 38 sarjapistettä. SJK on sarjataulukon kolmantena kolme pistettä kuopiolaisten perässä. Takaa-ajettavana seinäjokisilla on myös HJK, joka löytyy kakkostilalla 37 pisteellään. Kaikki kolme ovat pelanneet yhtä monta ottelua.

SJK-kannattajien liput Väre Areenan Aurinkokatsomoon myy Tiketti (valitse alasvetovalikosta lipputyypiksi ”Vieraskannattajat”). Liput vieraskannattajakatsomoon tulee ostaa ennakkoon. Ottelu näkyy myös Ruudusta.

SJK on kärsinyt kolme tappiota peräkkäin. Ensin se hävisi tiukasti kotonaan HJK:lle, jonka jälkeen hirmuvireessä oleva VPS piti pisteet kotonaan Vaasassa, ja viime tiistaina KTP pääsi yllättämään SJK:n kotikentällä Seinäjoella. SJK:n nuori joukkue on kuitenkin jokaisessa ottelussa esittänyt urheaa taisteluasennetta, ja otteluita lienee ollut sangen viihdyttävää seurata, vaikka tulokset peleistä ovatkin viime aikoina olleet ikäviä. Pelikieltoja ei SJK:n pelaajilla ole. Pelikieltoja tässä ottelussa ei ole myöskään KuPS:n pelaajilla.

–Tiedossa on jälleen yksi huippumatsi, jossa voimme edelleen kehittyä paremmaksi. Meillä on takanamme kolme rankkaa peliä – joskin kaikki pelit ovat toki rankkoja – mutta meidän on uskottava tähän ryhmään. Suoritustasollamme olisimme ansainneet enemmän kuin mitä pelin tulokset kertovat. Meidän on pidettävä huolta siitä, että opimme ja parannamme tiettyjä pieniä asioita jotka ovat kääntäneet pelit vastustajalle, toisin kuin aiemmin kaudella, sanoo SJK-pävalmentaja Joaquín Gómez.

Kuopiolaisten edelliset ottelut ovat menneet tuloksellisesti odotetusti, sillä se voitti vieraissa Ilveksen 0–3 ja sitä ennen kotonaan KTP:n 2–0. Tätä ennen Jani Honkavaaran valmentamat kuopiolaiset pelasivat 1–1-tasapelin FC Interin vieraana, ja niin ikään hävisivät VPS:lle lukemin 0–1. Kuopiolaisten mukaan kesän siirtoikkunassa siirtyi aiemmin Kerhon paidassa pelannut englantilainen Jake Jervis, joka onnistui myös tekemään ensimmäisen maalinsa KuPS-paidassa ottelussa Ilvestä vastaan.

–KuPS:lla on joitakin maamme parhaita pelaajia, ja he voivat valita käyttöönsä parhaita yksilöitä myös lyhyeksi aikaa, kuten nyt heidän vahvistuttuaan siirtoikkunan aikana. Heidän joukkueensa on tiivis. He tietävät miten kilpailla ja heillä on kokemusta tästä tilanteesta [tämän hetkisestä kilpailutilanteesta Veikkausliigassa]. He ovat siis oiva vastus meille testataksemme rajojamme, aggressiivisuuttamme ja intensiteettiämme – kaivaaksemme jälleen esiin sen itseluottamuksen joka joukkueessamme on, päättää Gómez.

SJK:n seuraava kotiottelu Veikkausliigassa on lauantaina 26.8. klo 17:00 IFK Mariehamnia vastaan pelattava ottelu. Liput tuohon otteluun myy Ticketmaster.

Nooa Laine onnistui maalinteossa kahteen otteeseen edellisessä pelissä KTP:tä vastaan. Toinen maaleista tuomittiin kuitenkin paitsioksi.