123 456 7890

SJK ja Akatemia ja Akatemian U17-joukkue molemmat matkustavat lauantaiksi Keski-Suomen maakuntakeskukseen Jyväskylään, jossa pelataan Kakkosen sekä P17 Ykkösen ottelut. SJK Akatemia kohtaa Vaajakosken liikuntapuistossa klo 14:00 FC Vaajakosken, ja SJK U17 pelaa JJK Jyväskylää vastaan Viitaniemen kentällä klo 13:00. SJK Akatemia – FC Vaajakoski näkyy myös Ruudun kautta.

SJK Akatemia kohtasi FC Vaajakosken jo edellisessä ottelussaan menneenä sunnuntaina. SJK Akatemia voitti ottelun 2-0, ja varmisti samalla upeasti nousunsa Ykköseen kaudeksi 2022. Joukkueen loistavasti sujunut kausi sisältää vielä kolme sarjaottelua sekä Kakkosen Cupin finaalin, joka pelataan PEPO:a vastaan lauantaina 16.10.2021 klo 16.00 Lappeennassa. Kausi on siis vielä merkittäviltä osin kesken, eikä joukkue voi levätä laakereillaan.

“Matkustamme Vaajakoskelle joukkueena, joka viime kohtaamisessa varmisti sarjan voiton. Ottelusta tulee tiukka ja tulemme tekemään muutoksia kokoonpanoon. Tavoitteemme on tuplamestaruus, ja on tärkeää että kaikki pelaajat ovat terävässä kunnossa ja käytettävissä [Kakkosen Cupin] finaalissa”, toppuuttelee joukkueen valmentaja Brian Page.

Samalla kun Page iloitsee joukkueensa tekemisestä ja kehittymisestä, on tärkeääkin tärkeämpää muistaa että kausi on kesken: “Kausi on ollut aivan hämmästyttävän hieno sekä tuloksellisesti että myös pelaajakehityksen kannalta. Viimeisen puristuksen avulla kaudesta saattaa tulla todella kunnioitusta herättävä koko seuralle ja sen jalkapallotoiminnalle. Meidän yhteisenä haasteenamme on nyt saada jokainen ylläpitämään tasonsa ja jatkamaan loistavaa jokapäiväistä työtään kauden loppuun saakka.”

SJK Akatemian seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina 3.10. Närpion Kraftia vastaan. Ottelun alkamisaika tarkentuu myöhemmin.

 

Brian Page on saanut joukkueensa upeaan liitoon.

 

U17 kohtaa JJK:n

SJK U17 matkustaa samana lauantaina samaan kaupunkiin, kun Jyväskylässä kapuloita SJK:n rattaisiin koettaa asetella JJK Jyväskylä/2. Syksyn sarjassa tappiotta ja seitsemän ottelun voittoputkessa vakuuttavalla maalierolla 35-7 operoiva SJK U17 voi sunnuntaina olla jo sarjan varma voittaja ja saada P17 SM-karsintasarjaan kaudelle 2022, mikäli kilpailija LBK häviää oman ottelunsa samana päivänä. JJK ei varmasti päästä SJK:ta helpolla, sillä se taistelee kynsin ja hampain vähintään kakkospaikasta, joka oikeuttaa pääsyn karsintasarjan karsintaotteluun.

SJK U17 seuraava ottelu pelataan kotona Seinäjoella perjantaina 1.10.2021 klo 18.30 VIFK:ta vastaan.