123 456 7890

SJK Akatemia kohtaa Närpes Kraft FF:n tulevana lauantaina 10.7. klo 17:00 Närpiön keskuskentällä. Akatemia on nyt hyvissä asemissa lohkossaan, sillä hallussa on ykköstila pisteen erolla ennen Oulun Työväen Palloilijoita. OTP kohtaa kuitenkin vielä ennen SJK Akatemian ottelua paikalliskamppailussa Hercules’n, joten tilanne kärjessä voi elää ennen Kraft — SJK Akatemia -ottelua.

Akatemia voitti edellisen ottelunsa Rovaniemellä Rovaniemi Football Academya vastaan lukemin 3-4. Kaiken kaikkiaan Akatemian kausi näyttää hyvältä, ja nousuhaaveet ovat elossa. “Kausi on mennyt hyvin, vain pari tappiota on tullut pienillä virheillä. Olemme tehneet paljon maaleja, mutta omilla virheillämme myös antaneet paljon maaleja. Siinä meillä on parannettavaa, jos haluamme voittaa sarjan“, kommentoi edellisessä ottelussa kaksi maalia viimeistellyt Oliver Günes, 18.

SJK Akatemian valmennuksessa analysoidaan viime peliä saman suuntaisesti: “Viime peli oli mielenkiintoista seurattavaa. Pelasimme paikoitellen erittäin laadukasta jalkapalloa ja teimme mahtavia maaleja. Toisaalta annoimme vastustajalle pari helppoa maalia, ja siinä meidän pitää ehdottomasti parantaa. Joka tapauksessa jälleen yksi hyvä suoritus jolla nousimme sarjan kärkeen”, kommentoi edellistä ottelua vastuuvalmentaja Brian Page.

SJK Akatemia on pelannut kolme tappiotonta ottelua, joten hyvää lopputulosta on luvallista odotella myös Närpiöstä. Kraft on tällä hetkellä lohkossa sijalla yhdeksän.

Seuraavasta ottelusta on odotettavissa Pagen mukaan fyysisempi: “Oletamme Kraft-pelin olevan raskas ja fyysinen. Se tullee olemaan täysin erilainen testi kuin RFA-ottelu, ja haaste meille. Tämän tyyppiset ottelut ovat tärkeitä nuorelle joukkueelle, jotta he voivat osoittaa pärjäävänsä myös fyysisemmissä matseissa”.

SJK Akatemian seuraava kotiottelu OmaSp Stadionilla potkaistaan käyntiin sunnuntaina 18.7. klo 18:30, jolloin vastaan asettuu kivikova Jakobstads Bollklub eli tutummin JBK.

U17 hakee lohkovoittoa Valkeakoskelta

Tulevana lauantaina tulessa on myös Akatemian U17-joukkue, joka matkustaa Valkeakosken Tehtaan kentälle FC Hakan U17-joukkueen vieraaksi. SJK U17 johtaa U17 Ykkösen C-lohkoa 15 pisteellä, ja FC Haka hengittää niskaan kahden pisteen päässä. Lohkovoittaja saa syksyn jatkosarjaan kaksi pistettä ja kakkonen yhden pisteen. Ottelu on “kevätsarjan” viimeinen, eli voitolla SJK:n joukkue varmistaa 2 pistettä syksyn loppusarjaan, joihin lohkojen parhaat yhdistetään.

Ottelu starttaa lauantaina 10.7.2021 klo 14, ja etänä ottelun seuraaminen on helppoa Palloliiton uudistetun tulospalvelun kautta.