123 456 7890

Skotlantilainen 37-vuotias Stevie Grieve aloittaa UEFA Pro -valmentajakoulutuksensa, ja voi siten toimia päävalmentajana Veikkausliigan lisenssisääntöjen mukaisesti. Grieve suorittaa koulutuksen Skotlannin jalkapalloliittossa. Stevie Grieve ja aiemmin edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Toni Lehtinen valmentavat seuran keihäänkärkeä jatkossakin yhteistyössä.

Stevie Grieve saapui lakeuksille keväällä 2023. Viime kaudella hän valmensi menestyksekkäästi SJK Akatemian joukkuetta Ykkösessä.

– Olen innoissani, että minut vahvistetaan SJK:n päävalmentajaksi. Kiitos puheenjohtaja Raimo Sarajärvelle, Richard Dormanille ja hallitukselle, että olette luottaneet minuun tämän tehtävän suhteen.

Kiitos Toni Lehtiselle, että hän otti virallisen vastuun tähän asti valtavalla ammattitaidolla, haastavissa olosuhteissa.

Valmennus on yhteistyötä. Teemme töitä jatkossakin tiiminä yhdessä Riston, Jaskan, Martimin, Luffen ja Tituksen kanssa samalla tavalla, kuin joulukuusta lähtien. Kiitämme pelaajia heidän omistautumisestaan ja sitoutumisestaan kauden tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Yhteistyö jatkuu ja Toni ylläpitää tärkeää osaa uudesta valmennusrakenteesta valmentajana, Stevie kommentoi.

Stevien kurssille pääsyn myötä seura pystyy täyttämään valmentajapositiot niinkuin alun perin oli suunniteltukin.  Toimintatapamme tulee kuitenkin jatkossakin perustumaan yhdessä tekemiseen. Onnittelut Stevielle päävalmentajuudesta, Toni Lehtinen kommentoi.

Seuraava kotiottelu pelataan tulevana perjantaina 31.5. klo 18:00 OmaSp Stadionilla. SJK:n vieraaksi saapuu IFK Mariehamn.