123 456 7890

Lauantaille 19.2. aseteltu Ykköscupin ottelu FF Jaro – SJK Akatemia siirretään viikolla eteenpäin, ja uusi pelipäivä on lauantaina 26.2. klo 15:15.

Ottelu siirtyy SJK Akatemian tämänhetkisen haastavan pelaajatilanteen takia ja seurat ovat keskenään päässeet tänä aamuna sopimukseen ottelun siirtämisestä. Ottelu on kummallekin Ykköscupin lohkovaiheen viimeinen ja pelissä ratkeaa molempien osalta paikka puolivälieriin.

Palloliitto tiedotti keskiviikkona 16.2., että se on yhdessä Ykkösen seurojen kanssa päättänyt muuttaa koko Ykköscupin aikataulua useiden koronatapausten vuoksi. Ykköscupin aikataulu siirtyy käytännössä viikolla eteenpäin, ja alkusarjan pelien tulee olla pelattuna 27. helmikuuta mennessä. Puolivälierien ja välieräotteluiden arvonta suoritetaan 28. helmikuuta, ja puolivälierien runkopäivät ovat 5. ja 6. maaliskuuta. Puolivälierien aikataulu ei jousta, vaan jatkoon mennään pelaamalla tai luovutuksen kautta. Välierien runkopäivä on 12. maaliskuuta, ja finaali pelataan 19. maaliskuuta.

Ykkösen kausi alkaa 18.4. ja löydät SJK Akatemian otteluohjelmat SJK:n nettisivuilta Kausikorttit myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store palvelee Torikeskuksella arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15.