123 456 7890

Ylirasituksesta kärsivä Moshtagh Yaghoubi, on vapautettu tänään torstaina kauden 2019 kattaneesta sopimuksesta hyvässä yhteisymmärryksessä.

Kauden alussa joukkueeseen liittynyt keskikenttäpelaaja Yaghoubi, on ollut viime viikkoina sivussa SJK:n peleistä ja harjoituksista sairausloman vuoksi. Hän kärsii ylirasituksesta, eikä sen vuoksi muun muassa palaudu harjoituksista. Tämä on pitkittänyt hänen toipumistaan. SJK:ssa tilanne ymmärretään ja Yaghoubi voi palata kotiin perheensä luo kuntouttamaan itseään. SJK kiittää Yaghoubia yhteisestä ajasta ja toivottaa hänelle lämpimästi kaikkea hyvää tulevaisuuteen sekä toipumiseen.

24-vuotias Yaghoubi pelasi SJK:ssa 15 Veikkausliigan ottelua ja teki niissä yhden maalin sekä antoi yhden maaliin johtaneen syötön. Tämän lisäksi hän pelasi kolme Suomen cupin ottelua. Viimeinen peli SJK-paidassa oli 19. elokuuta.

SJK kohtaa seuraavassa ottelussaan kotikentällä KPV:n perjantaina 27.9. klo 18.30. Ottelun ennakkoliput SJK:n verkkokaupasta sekä SJK Shopista. Otteluennakko peliin SJK:n sivuilla, tästä linkistä.