123 456 7890

SJK isännöi tänä perjantaina Wallsportilla klo 18.00 alkavassa harjoitusottelussa Tampereen Ilvestä. Ottelusta on tulossa varsin mielenkiintoinen, sillä joukkueen valmentajana on vielä viime kaudella SJK:n jalkapallotoimenjohtajana toiminut Keith �Keke� Armstrong ja joukkue nostettiin ensi kaudeksi Veikkausliigaan MYPA:n tilalle. Ottelu on samalla vuoden 2015 ensimmäinen harjoitusottelu SJK:lle.

Päävalmentaja Simo Valakari odottaa pelaajiensa näkemistä viimein tositoimissa, parin viikon aktiivisen sekä varsin kovatempoisen harjoittelujakson jälkeen.

Kauden ensimmäinen peli ja yritetään saada peliaikaa mahdollisimman monelle pelaajalle. Pyritään samaan kuormitusta kaikille tasaisesti. Hyvä myös nähdä kaikki tositoimissa pelitapahtumassa, kommentoi Valakari perjantaina ottelua.

Ilveksen päävalmentaja Keith Armstrong on samoilla linjoilla peluutuksen kanssa.

Saadaan kaikki 18-20 pelaajaa mukaan kauden ensimmäiseen peliin, joita kuormitetaan tasaisesti. On suuri haaste saada kaikki mukaan, kun noin 80% pelaajista käy normaalisti töissä. Meillä on kuitenkin hyvä joukkue ja uskon että pärjäämme hyvin myös Veikkausliigassa. Tulee mielenkiintoinen kausi, kertoo Armstrong

SJK ja Ilves ovat tulleet toisilleen varsin tutuiksi viime vuosina ja joukkueiden kohtaamisesta on muodostunut eräänlainen derbykamppailu, vaikka joukkueet eivät samalta alueelta olekaan. Ainakin ottelu on aina kiinnostanut yleisöä ja kerännyt katsomot täyteen.

Samalla talvella pelattavasta harjoitusottelusta on tullut joukkueiden välille jo perinne ja joukkueet kohtasivat myös viime talvena. Tuolloin Ilves onnistui voittamaan SJK:n 0-1 luvuin. Onko tänä vuonna SJK:n vuoro viedä talven kamppailu nimiinsä?

SJK – Ilves perjantaina 16. tammikuuta klo 18.00 Wallsport Areenalla.

Liput 5 euroa, alle 6 vuotiaat ja sotaveteraanit ilmaiseksi. SJK:n uusilla kausikorteilla vapaa sisäänpääsy. Yläkerran pubi palvelee klo 17.00 – 21.00 ja alakerran kahvio auki normaalisti.

Tervetuloa!

SJK – Ilves pelit ovat perinteisesti keränneet hallitkin täyteen. Talvella 2013 SJK voitti ottelun 1-0 luvuin.

Veikkausliigaan noussut Ilves

Keith Armstrong ehti olla Ilveksessä vasta reilun kuukauden, kun hän johdatti jälleen joukkueensa sarjassa ylöspäin. Tällä kertaa sarjanousu Veikkausliigaan tapahtui kuitenkin kabineteissa, sillä sarjaa täydennettiin MYPA:n jäätyä ilman liigalisenssiä. Se ei Ilvestä kuitenkaan heikennä millään muotoa, sillä Ilves on jo pitkään kuulunu Ykkösen suurimpiin ja parhaiten menestyneisiin seuroihin.

Ilves olisi todennäköisesti ollut myös tulevalla kaudella Ykkösen suurin ennakkosuosikki, sillä niin vahva joukkue heillä tuolle sarjatasolle on jo kasassa. Eikä joukkue taatusti tule olemaan mikään heittopussi myöskään Veikkausliigassa. Siitä pitää huolen kokenut Armstrong joukkueen peräsimessä.

Ilves on myös vahvistunut viime kaudesta, kun KuPS:ssa pelannut tamperelainen Jussi Kujala teki paluun kasvattajaseuraansa. Kujala on kokenut ammattilainen ja pelannut muun muassa Hollannissa Amsterdamin Ajaxissa ja De Graafschapissa. Pelejä löytyy myös Suomen maajoukkuepaidasta. Myös keskikenttäpelaaja Eero Korte siirtyi Ilvekseen tänä talvena FC Lahdesta.

Ennestään joukkueessa pelaa tuttuja nimiä jalkapalloa seuraavalle yleisölle. Kärjestä löytyy Jonne Hjelm, keskikentältä Tomi Petrescu ja Kaarlo Rantanen. Puolustus on vahva ja sieltä löytyy Heikki Aho,Antti Hynynynen sekä viimeiseimpänä sopimuksen vahvistanut Antti Ojanperä. Maalinsuulle Ilves sai jo viime kaudella mieluisen vahvistuksen, kun aikoinaan Tampere Unitedia ja myöhemmin KuPS:a edustanut Mika Hilander siirtyi seuraan.

Missään tapauksessa kenenkään ei kannata Ilvestä ensi kaudella aliarvioida ja esimakua joukkueen iskukunnosta saadaan nyt perjantaina Seinäjoella.

Viime talvena Ilves puolusti hanakasti ja voitti SJK:n 0-1 luvuin.

SJK:n uusia vahvistuksia mukana

Kovasti viime aikoina vahvistunut SJK, saa lähtökohtaisesti ensimmäistä kertaa kaikki pelaajat mukaan, lukuunottamatta Johannes Laaksosta ja Mehmet Hetemajta. Laaksonen on Suomen maajoukkueen mukana Arabiemiraateissa ja Hetemaj ei ole vielä edes harjoitellut uuden joukkueensa kanssa. Laaksonen lähti maajoukkueen mukaan jo keskiviikkona ja palaa reissulta vasta ensi viikolla.

Kentällä nähtäneen kuitenkin uudet vahvistukset Jussi Vasara ja Ariel �Tuco� Nguekam, sekä maalivahti Jere Koponen. Heistä Koponen oli jo mukana kun SJK kohtasi viime vuoden puolella JJK:n harjoitusottelussa. Vasaralle ja Tucolle peli on ensimmäinen SJK:n paidassa. SJK lähtee peluuttamaan kaikkia sopimuspelaajiaan ja varoo kuormittamasta liikaa ketään tässä vaiheessa.

Viime päivinä harjoituksissa on menty todella lujaa ja sopii odottaa että tuota tempoa nähdään pelissä varmasti myös perjantaina.

SJK – Ilves pe 16.1. klo 18.00. Ovet ja palvelut auki klo 17.00 lähtien ja uusilla kausikorteilla pääsee ilmaiseksi. Normaalisti liput maksavat 5 euroa. Ottelu on etukäteen herättänyt kovasti kiinnostusta, joten katsojia saattaa tulla paljon. Kannattaa siten olla ajoissa paikalla.

SJK – Ilves ottelut ovat olleet hyvävauhtisiä vääntöjä joka vuosi.