123 456 7890

Viron maajoukkueen hyökkääjä Tarmo Kink, on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen SJK:n kanssa.

30-vuotias Kink on pelannut urallaan muun muassa Englannin Middlesbroughissa, Italian Serie B:ssä Varesessa, Unkarin pääsarjan Györissa ja Skotlannin Invernesissä. Viime kauden lopulla hän teki paluun kotimaansa Levadiaan, jota on edustanut jo nuorena. Viron maajoukkueessa pelejä on kertynyt laidassa viihtyvälle ja kovapotkuiselle pelaajalle yli 80.

Olen erittäin iloinen liittyessäni SJK:hon, sekä iloinen että pääsen osaksi tätä erittäin kunnianhimoista joukkuetta. Lupaan tehdä kaikkeni, jotta saavuttaisimme ne tavoitteet mitä joukkueelle on asetettu, kommentoi Tarmo Kink siirtoaan.

Kink siirtyy SJK-paitaan Viron pääsarjassa viime kaudella toiseksi sijoittuneesta FC Levadiasta.

Miehen ajatuksia voit kuunnella ja katsella lisää alla olevasta SJK TV:n jaksosta.

Tarmo on pelannut kovissa joukkueissa urallaan ja hän haluaa päästä takaisin huipputasolle. Hän on todella motivoitunut pelaaja, joka tuo lisää ammattimaisuutta ja vaihtoehtoja meidän joukkueeseen, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari uutta pelaajaansa.

Kink oli SJK:n mukana jo Saudi-Arabian harjoitusleirillä ja hän liittyi SJK:n mukaan uudelleen tämän viikon torstaina. Kink on siten mukana lauantaina, kun SJK kohtaa harjoitusottelussa Ykkösen JJK:n Wallsport Areenalla. SJK – JJK alkaa klo 14.15. Peliin pääsee ilmaiseksi kauden 2016 kausikorteilla ja ennakkoliput ovat myynnissä SJK-Shopissa.

Tarmo Kink SJK TV:n haastattelussa:

Tarmo Kink

Tallinnassa 6. lokakuuta vuonna 1985 syntynyt Tarmo Kink, on 183-senttinen laitahyökkääjä tai hyökkäävä keskikenttäpelaaja.

Hän aloiti peliuransa Real Tallinn -joukkueessa, jossa hän teki huikeat 46 maalia vain 15 ottelussa. Kaudella 2002 hänet lainattiin Viron pääsarjassa pelanneeseen JK Narva Transiin, jossa hän teki 24 ottelussa 4 maalia. Nuoren miehen maalimäärät tekivät vaikutuksen Venäjän suurseura Spartak Moskovan kykyjenetsijöihin ja matka jatkui Venäjän pääsarjaan.

Spartakissa kului kolme vuotta, jona aikana hän kuitenkin pelasi pääosin seuran kakkosjoukkueessa. Hän teki kaksi esiintymistä edustusjoukkueessa pääsarjassa ja tuli vaihdosta kentälle UEFA Cupin ottelussa Mallorcaa vastaan. Moskovasta hän palasi kotimaahan Levadiaan ja iski kolmessa kaudessa seuralle peräti 35 maalia. Vuonna 2008 hänen piti siirtyä Hollannin pääsarjaan, mutta polvivamma esti siirron ja hän päätyi myöhemmin Unkariin Györin joukkueeseen, jossa hän teki 40 ottelussa 15 maalia.

Unkarissa tuli myös euro-otteluita vyölle ja Englannin Middlesbrough iski silmänsä kovapotkuiseen hyökkääjään. Kink teki Middlesbroughin kanssa kolmen vuoden sopimuksen ja tuona aikana hän pelasi Englannin Championshipissa 22 ottelua ja teki neljä komeaa maalia. Hänen kova vetonsa sai fanit huutamaan �shoot� joka kerta hänen koskiessaan palloon.

Englanti jäi taakse helmikuussa 2012 ja sen jälkeen Kink on edustanut lyhyillä pesteillä Italian Serie B:ssä pelannutta Varesea, Ukrainassa Karpaty Lieviä ja viimeisimpänä keväällä 2015 Skotlannin pääsarjassa pelaavaa Ivernessiä.

Kink on edustanut Viroa kaikissa ikäluokissa ja pelannut A-maajoukkueessa yli 80 ottelua, tehden niissä kuusi maalia. Hän on voittanut mestaruuden neljä kertaa, kolmesti Virossa ja kerran Unkarissa. Invernessissä hän oli voittamassa Skotlannin cup-mestaruutta.

Sopimus SJK:n kanssa kattaa kauden 2016 loppuun.