123 456 7890

Virallinen startti

Seinäjoen Jalkapallokerhon kauden virallinen startti nähdään huomenna Botniahallissa Suomen Cupin 4. kierroksen ottelun tiimoilla.

Viime kaudella hienosti pelannut Kerho voitti kauden 2011 Suomen Cupin Pikkufinaalin, joka jäi myös näillä näkymin historian viimeiseksi kyseiseksi tapahtumaksi.

Perjantaina vastassa on perinteikäs IFK Vasa, joka jo ehti käydä Wallsport Areenassa ottamassa tuntumaa Kerhon kevättalven kuntoon. Numerot tuossa ottelussa kirjattiin isännille selkein 4-0 (3-0) -numeroin.

Nyt kuitenkin pelataan jatkopaikasta ja cup pn perinteisesti yllätyksiä pullollaan, joten huonolla asenteella ei Tomi Kärkkäisen suojatteja vastaan ole suinkaan varaa lähteä.

Varmuudella kentältä sivussa on maalivahti Luis Fernando, mutta kuten KOMIA-turnauksessa nähtiin, se ei ole suuri murhe, sillä Tomas Karike on mies paikallaan.

On olemassa hienoisia haaveita Toni Lehtisen pelaamisesta perjantaina, mutta pelipäivä näyttää sen, joko mies pystyy palaamaan kentille.

Pois lukien tuon Wallsportissa pelatun treenipelin, Kerhon ja IFK:n väliset kampailut ovat perinteisesti olleet sekä tiukkoja, että tunteita herättäviä, eikä liene syytä olettaa, että tämäkään kamppailu tekisi poikkeusta.

Joukkueet eivät ole Suomen Cupissa kohdanneet edustusjoukkuetasolla, mutta viime vuoden 3. kierroksella Kerho pudotti VIFK Utvecklingin Botniahallissa 3-1.

Ottelu pelataan siis perjantaina klo 18.00 Mustasaaressa.