123 456 7890

SJK U19 joukkue isännöi lauantaina Wallsport Areenassa pelattavassa harjoitusottelussa, ikäluokan viime kauden SM-hopeamitalisteja, Jyväskylän Jalkapalloklubin U19 nuoria.

Ottelu on samalla SM-karsintasarjaan valmistautuvan SJK:n neljäs ja toisiksi viimeinen harjoitusottelu ennen sarjan alkua.

Viime lauantaina SJK U19 oli liikkeellä hyvällä jalalla ja tuleva karsintavastus, SiPS / Kings yhdistelmäjoukkue, kaatui tylyin 10-2 luvuin Wallsportissa.

Varsinkin edustuksen mukana treenaava Tuomas Lähdesmäki oli liekeissä ja mies iski hattutempun lisäksi neljä maaliin johtanutta syöttöä. Koko joukkue oli alusta asti terävänä, eikä antanut otteen herpaantua missään vaiheessa.

Nyt vastaan tulee kuitenkin astetta kovempi joukkue, sillä JJK U19 on ikäluokan hallitseva SM-hopeamitalisti, joka hävisi kultamitalin vain kahdella pisteellä TPS:lle viime kaudella. Sitä edellisellä kaudella JJK voitti SM-sarjan.

Viime kauden SM-sarjassa SJK kohtasi JJK:n kolme kertaa, näistä JJK voitti kaksi ja kerran pelattiin tasan. Tulevassa karsintasarjassa JJK pelaa SJK:n kanssa samassa Pohjoislohkossa.

SJK U19 lähtee lauantain otteluun melkolailla samalla kokoonpanolla kuin viime lauantainakin, muutama flunssaa potenut ja loukkaantuneena ollut saatetaan nähdä jo mukana. Edelleen kuitenkin Elias Ahde, Niko Laaksonen ja edustuksen kanssa treenaava Joona Ala-Hukkala on loukkaantuneena ja sivussa vielä lauantaina. Kolmikko alkaa kuitenkin olla jo pian pelikunnossa.

SJK U19 – JJK U19, lauantaina 11.1. klo 14.15, Wallsport Areenalla.
Liput 5 euroa, SJK Kausikorteilla ja SJK huivi kaulassa ilmaiseksi sisään.
Kaikki pääsylipputulot käytetään lyhentämättömänä SJK U19 joukkueen toiminnan tukemiseen.

Tervetuloa.


Niko Laaksonen, Elias Ahde ja Joona Ala-Hukkala alkaa pian olla taas täydessä pelikunnossa.