123 456 7890

Vieraita Raumalta
Seinäjoen Jalkapallokerho kohtaa harjoituskauden kuudennessa pelissä raumalaisen Pallo-Iirot, joka pelaa II-divisioonaa B-lohkossa.

Kyseinen ottelu piti pelata jo menneenä viikonloppuna, mutta “pienten” väärinkäsitysten vuoksi matsi pelataankin vasta huomenna lauantaina (28.3.). Tieto erinomaisista harjoitusolosuhteista on kiirinyt ilmeisesti Raumalle saakka, sillä P-Iirot viettää koko viikonlopun Seinäjoella pelaten ja harjoitellen Wallsport Areenalla pian alkavaa sarjakautta varten.

Kerho lähtee otteluun pääasiassa hyökkäyspään kuviot mielessään, toki puolustusta unohtamatta.

“Huomisessa pelissä tulemme keskittymään hyökkäyspeliin. Haluan, että saamme edelleen nopeutettua hyökkäyspeliin lähtöjä. Olemme pyörittäneet peliä useissa otteluissa varsin mallikkaasti, mutta tämä mahdollistaa vastustajan puolustuspään rakentelun kuntoon, kun olisi mahdollista päästä nopeisiin ylivoimahyökkäyksiinkin. En moiti silti hyökkäystämme, mutta tiettyä terävyyttä se vielä vaatii. Onhan tässä kuitenkin kuukauden päivät aikaa pistät säädöt kohdilleen.” Kerhon luotsi Esa Haanpää veistelee.

Joukkue lähtee matsiin hyvällä kokoonpanolla. Flunssa-aalto on pääosin selätetty, mutta muutamat pikkuvaivat verottavat muutaman pelimiehen pois harjoituspelistä.

Tommi Haanpää, Jaakko Lampi ja Miika Asunmaa ovat pelistä varmuudella sivussa pienten vaivojen sekä muiden menojen vuoksi. Ville Kukkanen ja Henri Saranpää saattavat pelata huomenna, mutta se selviää vasta perjantain harjoituksissa. Ei pelkkää jobin postia ilman hyvääkin, sillä viime kauden kippari Jukka-Pekka Salminen vetää huomenna ensimmäistä kertaa ylleen SJK:n pelipaidan tällä kaudella saaden todennäköisesti heti vastuuta P-Iiroja vastaan.

Kyseisen pelin jälkeen Kerholla on vielä kolme harjoitusottelua, joka tarkoittaa sitä, että Eski Haanpää alkaa tiivistämään joukkuetta siihen tapaan, että niin sanottu “iso peluutus” loppuu.

“Kokeilut on pian kokeiltu ja aletaan istuttamaan pelaajia niille paikoille, joilla sarjassa haluan heidän pelaavan. Toki huomenna vielä katson pari vaihtoehtoa pelipaikoille.” Eski kertoo.

“Haluaisin nähdä huomenna vastassamme hyvän joukkueen, minkä uskon P-Iirojen olevankin. Tällöin näemme, missä vaiheessa menemme ja mikä ero on muiden lohkojen joukkueisiin.”

On mielenkiintoista nähdä huomenna, miten Kerho on “toipunut” edellisen viikon murskavoitosta Lapuan Virkiää vastaan. Leijumiseen ei ainakaan ole varaa, sillä Veikkausliigassa useita vuosia pelannut P-Iirojen Vasili Marchis tulee varmasti tipauttamaan leijat maan pinnalle.

Ottelu alkaa lauantaina klo. 16.00 Wallsportilla.

(Wales-Suomi -matsin kohokohdat näkyy Urheiluruudussa myöhemminkin)