123 456 7890

Vieraita Oulusta

Seinäjoen Jalkapallokerho saa lauantaina kotihallissaan pelattavaan harjoitusotteluun vieraita AC Oulun muodossa.

Vaikka koskaan aikaisemmin ei sarjapelejä tai cupin matseja puhumattakaan treenipeleistä ole pelattu, joukkueet ovat jo kertaalleen kuluvalla kaudella ottaneet toisistaan mittaa Pietarsaaren Tammiturnauksessa.

Jeppiksessä Kerho oli vahvempi lukemin 1-0 (1-0) Kim Palosaaren viimeisteltyä ottelun ainoan maalin.

Tuosta ottelusta viime kaudella pitkään liiganoususta taistelleen Juha Malisen valmentamasta ryhmästä kuitenkin puuttui koko joukko pelaajia, joten ehkä nyt saadaan parempi kuva joukkueen osaamisesta.

Kuluvan vuoden puolella Kerho on pelannut seitsemän ottelua, joista viisi viime kaudella ylempänä pelanneita tai ulkomaalaisjoukkueita vastaan.

Toistaiseksi saldo on kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Voitot joukkue on ottanut AC Oulusta ja kahdesti VIFK:sta. Tasapelit on hierottu HJK:n ja FC Floran kanssa. FF Jaro ja Örebro SK ovat olleet Kerholle liian vahvoja kuluvalla kaudella.

AC Oulu puolestaan on pelannut kuudesti. Oulussa pelatussa Ystävyyskaupunkiturnauksessa joukkue hävisi norjalaiselle Alta IF:lle 1-0, mutta voitti RoPS:n 3-2. Kakkosen PK-37 kaatui 3-1 ja GBK 4-1. Tammiturnauksessa AC Oulu hävisi Stahre Academylle 2-2 päättyneen varsinainen peliajan jälkeen pilkuilla ja Kerholle siis 1-0.

Vierasjoukkueesta kannattaa tsekata erityisesti Suomi XI:n kanssa III KOMIA-turnauksessa esiintynyt nuori Matias Ojala, alakerran Janne Hietanen ja ikinuori Mika Nurmela.

AC Oululta sivussa on vain olkapääleikkauksestaan toipuva Juuso Majava, eli periaatteessa seinäjokelainen yleisö näkee miltei parhaan mahdollisen AC Oulun lauantaina.

Kerhon leiristä vaivojaan parantelee edelleen maalivahti Luis Fernando, mutta kuten on jo nähty, Tomas Karike hoitaa sen tontin vakuuttavasti.

Sivussa ovat myös Christian Sund, Daniel Caumo ja kenties jopa kippari Chris Cleaver.

Nyt ollaan myös varmasti melko lähellä sitä, että koko alkuvuoden peleistä sivussa ollut hyökkääjä Toni Lehtinen nähtäisiin pelaavassa kokoonpanossa.

Matsi alkaa Wallsportissa klo 14.30.