123 456 7890

Vieläkö voittoputki kestää?

SJK Reservit reissaa huomenna Vaasaan kohtaamaan Kungliga Wasa CF:n Vaasan Piirin Nelosessa.

Joukkueet ovat kohdanneet jo kertaalleen tälle kaudelle. Nurmon Pallonurmella kotijoukkue otti helpot pisteet numeroin 6-1(3-0). Käytännössä matsi oli ohi jo 20 minuutissa Petri Hutun maalattua kerran ja Ville Pakkalan kahdesti. Toisella puoliajalla Joonas Kuivalainen iski vielä hattutempun kotijoukkueen löylytettyä vieraitaan. Vierasjoukkueen kavennuksen teki Ville Laakkonen.

Ressut johtavat sarjaa tällä hetkellä jo 12 pisteellä kun otteluita on jäljellä kahdeksan. Kungliga Wasa CF puolestaan on kuudentena, mutta peräti 20 pistettä ressuja perässä!

Muut joukkueet ovat pelanneet sarjassa niin pahasti ristiin, että vain ihme voi estää ressujen nousun Kolmoseen. Luonnollisestikaan se ei ole vielä matemaattisesti varmaa, sillä Lapuan Ponnistus voi tietenkin poimia kahdeksasta ottelusta 24 pistettä Jos ressut siis häviävät kahdeksasta ottelustaan viisi, ottaa Ponnistus piikkipaikan.

On kuitenkin erittäin vaikea kuvitella, että nyt jo tusinassa ottelussa 52 maalia tulittanut joukkue romahtaisi totaalisesti.

Isäntien tulivoimasta ovat vastanneet juuri entinen liigajyrä, Ville Laakkonen, Kimmo Siljander ja Mattias Högnäs. Kahdella ensin mainitulla on tilillään kolme osumaa ja Högnäsillä neljä.

Vastaavasti vieraiden maalareina ovat ahkeroineet 11 maalia tehnyt Joonas Kuivalainen, kahdeksan kertaa viimeistellyt Ville Pakkala, sekä viidesti osunut Henri Saranpää, jolle tuli käden murtuman takia muutama viikko pakkohuilia.

Ihan parasta nippuaan ei valmentaja Jari Kujala Vaasaan saa mukaan. “Hönön” lisäksi sivussa ovat työesteen vuoksi Johannes Saranpää ja muuttohommien takia Olli Rintamäki. Kujalalla on kuitenkin käytössään leveä materiaali, joten kyllä Ehnvallenillakin ihan iskukykyinen ryhmä nähdään.

– Meillä on kolmen ottelun tavoite. Niistä jos saamme voitot, ollaan aika hyvässä pisteessä ja katsotaan sitten vieläkö tarvitaan paljon pisteitä. Nyt pelataan kolmas peräkkäinen vieraspeli ja sitten on kaksi ottelu kotona, joten ainakin hyvät saumat meillä on, Kujala pyörittelee.

Keskiviikon ottelu alkaa Ehnvallenilla klo 19.00.