123 456 7890

Kauden 2020 Veikkausliigan otteluohjelma ilmestyy keskiviikkona 15.1. klo 15:00. Veikkausliiga esittelee otteluohjelman Helsingissä pidettävässä tiedotustilaisuudessa ja SJK sekä muut seurat saavat julkistaa sen tuon jälkeen. SJK Akatemian Ykkösen otteluohjelma selviää vasta myöhemmin, mutta tulevana kesänä OmaSp Stadionilla nähdään kahden Suomen korkeimman sarjatason otteluita.

SJK on aloittanut kauteen valmistautumisen jo joulukuussa päävalmentaja Jani Honkavaaran johdolla. Honkavaara ja SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman, ovat uudistaneet joukkuetta talven aikana ja seuran ympärillä on mukavan odottava ilmapiiri. Tämä näkyy myös kausikorttimyynnissä, sillä juuri nyt kausikortteja on mennyt 1822 kappaletta. Luvussa on sisällä SJK-junioreiden juniorikausikortit, joiden odotetaan saapuvan Lippupisteeltä vielä tammikuun aikana. SJK-juniorit tiedottaa sisäisesti heti kun kortit ovat noudettavissa.

Kausikorttimyynti on lähtenyt käyntiin erinomaisesti. Urheilupuolella tehdyt toimenpiteet ovat heijastuneet positiivisena fiiliksenä kumppani- ja kuluttajakentälle, ja se näkyy myös tämän hetken kokonaismyynnissä, kertoo SJK:n markkinointijohtaja Jussi Kankaanpää.

Markkinointiviestinnän suhteen olemme panostaneet aiempaa enemmän kumppanuuksien kehittämiseen ja viestinnän suunnitelmallisuuteen sekä avoimuuteen. Tämä näkyy käytännössä esimerkiksi tekemiemme pelaajajulkistusten kautta. Tavoitteenamme on ollut luoda innovatiivinen tapa lähestyä pre-seasonin merkittävimpiä uutisia ja toisaalta luoda kumppaneillemme uudenlaisia alustoita tuoda esiin heidän brändinsä, Kankaanpää jatkaa.

Tällä hetkellä Veikkausliigan otteluohjelmaan tehdään vielä viimeisiä viilauksia, mutta SJK-leirissä odotetaan positiivista sarjaohjelmaa.

Alustava otteluohjelma vaikuttaa erittäin hyvältä ja nähdäkseni olemme saaneet läpi tärkeimmät toiveemme. Veikkausliigan otteluohjelman luominen ei ole yksinkertaista, koska siihen vaikuttavien tekijöiden määrä on meidän tapauksessamme huomattavasti keskimääräistä suurempi. Kesän aikana OmaSp Stadionilla pelataan myös Ykköstä ja järjestetään kaksi stadionluokan konserttia. Lisäksi oman mausteensa suunnitteluun ovat tuoneet Huuhkajien EM-kisat sekä Seinäjoen kesää värittävät suurtapahtumat kuten Provinssi, Tangomarkkinat ja Kuninkuusravit, Kankaanpää sanoo.

Kaiken kaikkiaan olemme kuitenkin jo tällä hetkellä erittäin tyytyväisiä ja välitämme kiitoksemme tässä vaiheessa myös Veikkausliigan toimistolle, lopettaa Kankaanpää.

SJK:n kausikortit ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä arkisin klo 9-17 SJK Shopissa. Vanhojen kausikorttilaisten paikat ovat vielä varattuina tammikuun loppuun ja sen jälkeen ne vapautuvat yleiseen myyntiin. SJK aloittaa Ykkösessä pelaavan Akatemian kausikorttimyynnin helmikuun alussa. Tiedotamme tästä myöhemmin lisää.

Talven osalta otteluohjelmat on jo selvillä, ja Suomen Cupin karsinnat alkaa 25.1. vierasottelulla RoPS:a vastaan. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Oulussa. Ensimmäinen cupin-karsinnoissa pelattava kotiottelu on lauantaina 1.2. klo 14:00 Wallsport Areenalla. Vastaan tulee Veikkausliigaan noussut FC Haka. Suomen Cupin karsintojen kotiotteluiden liput myydään vain ovelta hintaan 10 € / ottelu ja SJK:n kauden 2020 kausikorteilla pääsee niihin sisään ilmaiseksi. Löydät koko Suomen Cupin karsinnan ohjelman SJK:n nettisivuilta, tästä linkistä. Ykkösen Cupissa pelaavan SJK Akatemian talven ohjelma löytyy tästä.

Ensi lauantaina 18.1. klo 15:15 SJK kohtaa harjoitusottelussa FF Jaron ja ottelu pelataan Pietarsaaren Tellushallissa. Lisää mahdollisia harjoitusotteluita sovitaan tarpeen mukaan, kun on tiedossa onko SJK Suomen Cupissa jatkossa ja mitkä ovat sen jatkoaikataulut.