123 456 7890

Veikkausliiga käynnistyy kolmen ottelun voimin lauantaina 2.4. SJK joutuu heti kovaan testiin, kun joukkue matkaa Turkuun FC Interin vieraaksi.

Ennen Veikkausliigan alkua SJK:lla on vielä mahdollisuus voittaa kauden ensimmäinen titteli, Liigacupin mestaruus, kun FC Lahti saapuu haastamaan SJK:n Wallsport Areenalle lauantaina 19.3. SJK:n kausikortit eivät oikeuta finaaliottelun sisäänpääsyyn, otteluliput ovat myynnissä Ticketmasterissa. Ole nopea ja varmista paikkasi jännittävässä finaaliottelussa!

OmaSp Stadionin kannattajapäädyn kausikorttikiintiö on lähes täynnä, mutta SJK on päättänyt jatkaa myyntiä vielä tämän viikon ajan, jotta kaikki halukkaat ehtivät vielä hankkia oman kausikorttinsa. Osta oma kausikorttisi numeroimattomaan kannattajapäätyyn hintaan 99 euroa tästä.

Kannattajapäädyn lohkoihin 123-128 mahtuu yhteensä hieman reilu 1000 katsojaa, joista lohkot 125 ja 126 ovat seisomapaikkoja. Kannattajapäädyssä on noin 700 numeroimatonta istumapaikkaa.

Pääkatsomokausikortit ovat myynnissä lohkoihin 101-104, sekä 106-109. Pääkatsomokausikorttilaiset pääsevät ennen ottelua ja sen aikana nauttimaan mm. katsomon alla olevan tyylikkään Carlsberg Sports Barin palveluista. Myös muiden katsomoiden alta löytyy tasaisesti palvelupisteitä.

Pääkatsomon alla sijaitsee tyylikäs Carlsberg Sports Bar, joka on avoin kaikille ottelun jälkipeleissä

Ensi viikolla kausikorttimyyntiin aukeaa OmaSp Stadionin Itäpäädyn lohkot 111 ja 112 hintaan 109 euroa.

Veikkausliigan otteluliput

SJK:n kolmen ensimmäisen (IFK M, Ilves, FC Inter) Veikkausliigan kotiotteluiden otteluliput tulevat myyntiin SJK-shopissa maanantaina 4.4.2016. Lisätietoa ottelulippujen kategorioista ja hinnoista täällä. Uefa Champions Leaguen 2. karsintakierroksen ottelun lipunmyynnistä tiedotetaan myöhemmin, kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus SJK:n euro-otteluihin.

Kesä on entistä lähempänä!