123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho on solminut merkittävät yhteistyösopimukset Hotel Sorsanpesän ja Kopiokeskus EPKK Oy:n kanssa jalkapallokaudelle 2014.

On todella hienoa saada uusia paikallisia yrityksiä Seinäjoen Jalkapallokerhon toimintaan mukaan, SJK:n toimitusjohtaja Kari Martonen toteaa.

Uskon että tämän yhteistyösopimuksen myötä näkyvyytemme tulee varmasti kasvamaan, sillä Hotel Sorsanpesä näkyy ensi kesänä Kerhon peliasuissa. Lisäksi tulemme tekemään todella hauskoja ja näkyviä tempauksia yhdessä SJK:n kanssa tulevan kevään ja kesän aikana, Sorsanpesän hotellinjohtaja Juha Leppäniemi vinkkaa.

Hotel Sorsanpesän Ravintolapäällikkö Janne Tullila (kesk.), SJK toimitusjohtaja Kari Martonen (vas.) ja SJK päävalmentaja Simo Valakari (oik.)

Olemme erittäin innoissamme alkavasta yhteistyöstä Seinäjoen Jalkapallokerhon kanssa. SJK on määrätietoisella ja pitkäjänteisellä työllä vienyt Etelä-Pohjalaista urheilua eteenpäin ja on todella hienoa olla osa tätä esimerkillistä ja ihmisiä innoittavaa toimintaa oman ammattitaitomme, eli painotuotteiden puolesta, kertoo Mikko Jaakkola Kopiokeskus EPKK Oy:sta

EPKK OY:n Mikko Jaakkola (toinen oik.) ja Tuomas Kaminen (toinen vas.), sekä SJK toimitusjohtaja Kari Martonen ja SJK päävalmentaja Simo Valakari.

Lisää SJK yhteistyökumppaneita löydät täältä: Yhteistyökumppanit.