123 456 7890

SJK:n kausikortit kaudelle 2015 tulee myyntiin tänään ja vielä ennen vuodenvaihdetta kortin saa alennettuun erikoishintaan. Lisäksi ennen vuodenvaihdetta ostettuihin kortteihin on ladattu lahjana koko tammikuun ilmainen kuntosali Wallsport Areenalle. Samalla kaikki kortit uusiutuvat ja vanhatkin kausikorttilaiset saavat uudella kuosilla varustetut kortit. Kausikortin hinnat pysyvät muuten samoina kuin päättyneellä kaudella.

SJK:n kausikortti kattaa kaikki Veikkausliigan, Liigacupin ja Suomen Cupin kotiottelut, sekä Kakkosessa pelaavan reservijoukkue Kerho 07:n kaikki kotiottelut. Kortti ei kuitenkaan sisällä UEFA Europa Leaguen otteluita, eikä Liigacupin tai Suomen Cupin mahdollisia finaaliotteluita. Kausikortilla saa kuitenkin UEFA Europa Leaguen kotiotteluihin etuosto-oikeuden.

Kausikortti on myynnissä nyt erikoishintaan 170 euroa ja tarjous on voimassa vuoden 2014 loppuun. Tammikuussa hinta nousee normaaliin 200 euroon. Kausikortin hinta ensi kaudelle on siten sama kuin kaudella 2014. Vielä ennen vuoden vaihdetta myynnissä olevaan korttiin on ladattu valmiiksi koko tammikuun kestävä ilmainen kuntosali Wallsport Areenalla.


SJK Kannattajien kortit myynnissä myös

Tänään myyntiin tulee myös SJK Kannattajien uudet jäsenkortit. Vanhat SJK Kannattajat saavat myös uudet kortit, uudella kuosilla, omalla nimellä ja numerollaan varustettuna. Eikä heidän tarvitse maksaa kuin normaali vuosimaksu. Liittymismaksu on hoidettu jo kun ensimmäistä kertaa on kortin ostanut. Samalla vanha SJK Kannattaja saa uuden vuosimaksun ja kausikortin ennen vuodenvaihdetta vain 150 euron hinnalla. Myös SJK Kannattajien kausikortti sisältää tammikuun ilmaisen kuntosalivuoron Wallsport Areella.

Samalla voi liittyä SJK Kannattajiin uutena kannattajana, eikä kausikorttiakaan ole pakko ostaa.
SJK Kannattajien jäsenenä saat kausikortin halvemmalla tai -20% yksittäisistä ottelulipuista. Saat myös -20% alennuksen kaikista virallisista fanituotteista sekä muita etuja, joista tiedotetaan erikseen. Yksi tälläinen etu on ainakin halvemmat hinnat vieraspelien bussireissuille, joiden järjestämistä osaltaan kustannetaan SJK Kannattajien vuosimaksuilla.

Kaikki SJK Kannattajat saavat myös oman jäsennumeron joka pysyy sinulla ikuisesti.

Kortit pääset tilamaan kätevästi SJK-Shopista tai klikkaamalla yllä olevasta kuvasta haluamaasi korttia.

Hinnat ja maksuohjeet
SJK Kausikortti 2015 170 (ennen vuodenvaihdetta, sisältää ilmaisen kuntosalin)
SJK Kannattajat Jäsenkortti 50 (Liittymismaksu 20, Vuosimaksu 30)
“Vanha Kannattaja” Vuosimaksu 30
“Vanha Kannattaja” Vuosimaksu + SJK Kausikortti 2015 150
“Uusi kannattaja” Liittymis- ja vuosimaksu + SJK Kausikortti 2015 170
Hukkuneen tai rikkinäisen kortin uusiminen 10
Mikäli kortin käyttäjä on eri kuin tilaaja muista täyttää “Kortin käyttäjän nimi” -kenttä
Mikäli sinulla on kysyttävää kausikorteista, ota yhteyttä elina.keski-hakuni@wallsport.fi