123 456 7890

Uudet SJK huivit ja -pipot ovat nyt myynnissä Wallsportilla. Myös SJK avaimenperiä on tullut mukaan valikoimiin. SJK kausikortit sekä -Kannattajien jäsenkortit kaudelle 2014 ovat olleetkin jo jonkin aikaa myynnissä.

Uudessa SJK huivissa on sama Meidän Kerho -kuvio kuin oli kesämallissakin joka oli jo aiemmin myynnissä. Nyt malli on kuitenkin paksumpi, talvenkestävä ja huivi on sekä pidempi että leveämpi kuin yksikään tähän astisista SJK huiveista. Uudessa SJK pipossa on iso painettu SJK logo mustalla pohjalla ja pipon malli on ohuempi sekä vähän pidempi.

Uuden SJK huivin ja -pipon saa nyt mukavaan yhteishintaan 25 euroa ja erikseen ostettuna ne on 15 euroa kappale.

Wallsportilla on myös myynnissä Adidaksen talvitakkeja SJK:n brodeeratulla logolla, uusia SJK avaimenperiä sekä liiganousun muistoksi painettuja Liiganousija 2013 SJK paitoja. Myös muita SJK fanituotteita löytyy SJK logolla varustetuista golfpalloista Adidaksen SJK juomapulloihin ja -pyyheliinoihin. Kannattaa käydä tutustumassa valikoimaan.

SJK kannattajakortilla saa aina kaikista SJK fanituotteista myös 20% alennuksen.

SJK Kausikortit, SJK Kannattajat ja Voittajakerho

Wallsportin kahvilassa voi myös tilata SJK Kausikortin tai SJK Kannattajien jäsenkortin. Voittajakerhon VIP kortit tilataan SJK toimistolta.

SJK Kausikortti 2014 oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin Veikkausliigaotteluihin, Liigacupin- ja Suomen Cupin otteluihin sekä kaikkiin Kerho 07:n Kakkosen otteluihin kaudella 2014. Kausikortti maksaa nyt erikoistarjouksessa vuoden loppuun asti vain 170 euroa ja vuoden vaihteen jälkeen hinta nousee normaaliin 200:n euroon.

SJK Kannattajat kortilla saat kausikortin edullisemmin tai alennuksen yksittäisistä ottelulipuista. Lisäksi sillä saa mm. alennuksia useista SJK:n ja SJK Kannattajien yhteistyökumppaneiden yrityksistä, sekä oman yksilöllisen kannattajanumeron, joka pysyy sinulla ikuisesti.
SJK Kannattajien jäsenmaksu vuodelle 2014 on 30 euroa. Uusille jäsenille tulee mukaan lisäksi liittymismaksu, joka on 20 euroa, eli yhteensä 50 euroa. SJK Kannattajana saat SJK kausikortin vuoden loppuun saakka 120 euron hinnalla, eli jos liityt uutena SJK Kannattajiin ja ostat samalla kausikortin, on hinta ennen vuoden vaihdetta yhteensä 170 euroa. Ja vuoden vaihteen jälkeen se on 200 euroa. Jos olet vanha SJK Kannattajien jäsen, maksat vain kauden 2014 vuosimaksun ja uuden kausikortin hinnan, eli ennen vuoden vaihdetta se on sinulle 150 euroa ja vuodenvaihteen jälkeen 180 euroa.

SJK Kausikortin tai SJK Kannattajien jäsenyyden voi tilata kotiin myös SJK nettisivujen kautta.

Kausikortin ja SJK Kannattajakortin lisäksi on VIP Voittajakerhon kortteja, joilla ottelutapahtumissa sinulle on aina paras paikka varattuna ja Voittajakerholaisille pyritään myös tarjoamaan etuoikeuksia eri tapahtumissa ja tilaisuuksissa ympäri kasvavaa Seinäjoen seutua. Näistä voit lukea lisää täältä.