123 456 7890

SJK U19 isännöi lauantaina 17.8. klo 14.00 alkavassa SM-Sarjaottelussa Pallokerho Keski-Uusimaan U19 nuoria. Ottelu pelataan Seinäjoen Prunttimäessä.

PKK-U on tällä hetkellä neljäntenä, juuri SJK:n yläpuolella ja se palasi voittojen tielle edellisessä ottelussaan FC Jazzia vastaan. Sitä edellisestä PKK-U:n voitosta olikin jo ehtinyt vierähtää kuukauden verran.

SJK U19 on myös hyvässä vireessä tällä hetkellä, sillä vieraspiste kivikovan JJK:n kotikentältä edellisessä pelissä, on varsin hyvä tulos ja ennen sitä SJK kaatoi vieraskentällä OLS:n 0-3 luvuin.

Lauantaina tullaankin näkemään kova taistelu pisteistä ja SJK saanee mukaan kovan kokoonpanon.

Tervetuloa Prunttimäkeen lauantaina.

PKK-U:lla tulivoimaa

Pallokerho Keski-Uusimaan kärjestä löytyy tulivoimaa, sillä Milo Jung johtaa ylivoimaisesti SM-sarjan maalipörssiä 13:sta osumallaan ja Miro Schwalenstöcker säestää häntä kuudella maalillaan.

Näistä tosin jälkimmäinen nuori mies ei Seinäjoella lauantaina esiinny, sillä hän nappasi edellisessa ottelussa kahden maalin lisäksi keltaisen kortin ja siten huilaa ottelun korttitilin täyttymisen vuoksi.
Myös Robert Suomalainen hölmöili itsensä suihkuun samaisessa ottelussa, eikä hänkään ole käytettävissä lauantaina.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli toukokuussa sarjan alussa, kun Keravalla pelatussa ottelussa pisteet tasattiin 1-1 luvuin. Tuolloin SJK meni ensin johtoon Elias Ahteen maalilla, mutta Milo Jung tasoitti toisen puoliajan loppupuolella.
Tuolloin hieman tunteetkin pelissä kuumenivat ja SJK:n Roope Takala katseli erotuomarin nostamaa punakorttia.

Joukkueen keskikenttäpelaaja Kimmo Hovi on vakiokasvoja Suomen U20 maajoukkueessa.

SJK saa mukaansa miehet armeijasta

Tällä tietoa kaikki armeijassa parhaillaan palvelevat pelimiehet ovat tarvittaessa käytettävissä lauantain kamppailussa.

Tällä viikolla on pelattu sotilaiden jalkapallon SM-kilpailuja Lappeenrannassa ja SJK:n pelaajat ovat noissa kisoissa olleet hienosti mukana. Osa eteni jopa perjantaina pelattavaan finaaliin asti.

Tietenkin nuo ottelut ja sunnuntaina pelattava Kakkosen Pohjoislohkon ottelu Kerho 07 – ORPa, verottavat oman osansa, mutta tähän on jo totuttu ja nuoremmat pelimiehet ovat osoittaneet kantavansa vastuuta tarvittaessa mainiosti.
Nuoria pelimiehiä nähdään siten mukana varmasti myös lauantaina.

Loukkaantumisia ei tällä hetkellä tiedossa ole, kuten ei ole pelikieltojakaan.
SJK pääsee siten kovalla ryhmällä lauantain otteluun ja voittoa lähdetään hakemaan.

SJK U19 – PKKU U19 lauantaina 17.8. klo 14.00 Prunttimäessä. Tervetuloa.