123 456 7890

SJK jäi maalittomaan tasapeliin Kemissä. Kova tuuli, runsaiden sateiden pehmentämä kenttä ja kaksi putoamiskamppailussa olevaa joukkuetta. Siinä ainekset ottelulle, jossa rikkeitä nähtiin paljon ja pelaajat liukastelivat liukkaalla nurmella. Pelin taso ei siten noussut päätä huimaavaksi. SJK oli kuitenkin ottelussa lähempänä maalintekoa, mutta ei saanut kunnollisia ratkaisuja aikaiseksi. Ottelun lopussa Kemi joutui vielä alivoimalle, mutta SJK ei pystynyt hyödyntämään miesylivoimaansa. Maaliton tasapeli oli turhauttava ja varmasti lämmitti enemmän kotijoukkuetta. Seuraava ottelu on ensi lauantaina, kun SJK isännöi OmaSp Stadionilla KuPS:a klo 17:00 alkavassa ottelussa. Ennakkoliput SJK Shopissa ja SJK:n verkkokaupassa.

PS Kemi – SJK 0-0

Ensimmäiset minuutit menivät PS Kemin hallinnassa, mutta sen jälkeen SJK:lla oli oma hallintajaksonsa. Ensimmäinen maalipaikka tuli vajaan vartin kohdalla, kun Anders Bååthin pitkä avaus tavoitti Shahdon Winchesterin. Winchester sai pidettyä palloa niin, että Denys Oliinyk ehti hyökkäykseen mukaan. Winchester laukoi, mutta PS Kemin puolustaja pystyi blokkaamaan laukauksen. Seurauksena oli kulmapotku, jonka Johannes Laaksonen keskitti taka-alueelle Winchesterille. Winchesterin pusku oli helppo poimittava Mikko Vilmuselle.

Reilun 20 minuutin kohdalla PS Kemi sai luotua muutaman vaarallisen näköisen hässäkän maalille, mutta SJK:n puolustus pystyi selvittämään tilanteet.

Jorginho rikkoi Denys Oliinykia boksin rajalla 40. minuutilla vapaapotkun arvoisesti. Oliinykin vapaapotku meni PS Kemin muurin kautta kulmapotkuksi. Kulmapotkusta syntyi pienoinen hässäkkä maalille, jonka jälkeen Jorginho rikkoi jälleen Oliinykiä laidassa. Tällä kerralla Oliinykin pallo tuli etutolpalle Joel Merolle, joka ei kuitenkaan pystynyt ohjaamaan palloa maaliin.

Shahdon Winchester pääsi muutaman kerran hyvään vauhtiin oikealla laidalla. Johannes Laaksosta tavoitelleet keskitykset eivät kuitenkaan osuneet kohdilleen. Vastaavanlainen tilanne oli myös toisessa päässä, mutta Jesse Öst pääsi keskitykseen väliin ennen Juho Mäkelää.

PS Kemi sai vapaapotkun 20 metristä keskeltä, mutta pallo meni Joonas Sundmanin kautta kulmapotkuksi.

Peli ei tarjonnut mitään suurta jalkapalloilun riemujuhlaa, ja liukas kenttä vaikeutti molempien peliä, ja pelaajat liukastelivat kentällä. Onneksi mikään epäonninen liukastuminen ei kuitenkaan ratkaissut peliä suuntaan tai toiseen. Ottelu oli aikamoista taistelupalloja ja kaksinkamppailuja oli paljon.

SJK haki kentälle lisää hyökkäysvoimaa, kun Aristote Mboma tuli kentälle Anders Bååthin tilalle 68. minuutilla. Vähän myöhemmin Emile Paul Tendeng tuli kentälle Denys Oliinykin tilalle.

PS Kemin Kristian Heinolainen sai 10 minuutin sisään kaksi varoitusta ja hänet ajettiin ulos kentältä 79. minuutilla. Lopussa SJK painosti, mutta kovin hyvien maalipaikkojen luominen oli haastavaa. SJK pääsi kuitenkin varsin usein pallon kanssa boksin reunalle, tai jopa boksiin, mutta keskitysten laatu oli heikkoa.

Ottelun loppuminuuteilla Shahdon Winchester pääsi jälleen nousemaan hyvin oikealta laidalta, keskitys tavoitti Peter Opiyon, jonka vedon väliin kemiläispuolustus pääsi ja seurauksena oli kulmapotku. SJK sai vielä yhden vapaapotkun ottelun lopussa. Johannes Laaksosen keskitys tuli Boris Kadiolle, joka ei kuitenkaan päässyt heti laukomaan. Tilanne jäi ottelun viimeiseksi.

En olisi ennen kauden alkua uskonut että sanon näin, mutta ihan hyvä tulos tällä hetkellä meille. Ei täällä tänään jalkapalloa hirveästi pystynyt pelaamaan. Jos vähääkään sähäkämmän liikkeen otit, niin olit samantien persiillään. Jalat luisti tuossa. Kyllä minä silti laskin tuossa sen verran meille paikkoja, että varsinkin ensimmäisellä puoliajalla pitänyt tehdä maali. Tai jostain erikoistilanteesta. Toisella puoliajalla oikeastaan sama homma. Pettynyt olen, että emme saaneet maalia, mutta ihan ok tulos tämä näin on. Kurinalaisuus oli tänään ihan ok. Pidimme pään kasassa ja toteutimme sitä pelitapaa mitä olimme tänään täältä lähteneet hakemaankin, sanoi SJK:n kapteeninnauhaa pelissä kantanut Jarkko Hurme ISTV:n haasttelussa.

SJK: Jesse Öst MV, Joonas Sundman, Jarkko Hurme, Joel Mero, Boris Kadio, Richie Dorman, Peter Opiyo, Anders Bååth (67’ Aristote Mboma), Johannes Laaksonen, Shahdon Winchester ja Denys Oliinyk (76’ Emile Paul Tendeng).

Seuraava ottelu on kotikentällä, OmaSp Stadionilla lauantaina 1.9. klo 17:00 ja silloin SJK saa vastaansa mitalikamppailussa olevan KuPS:n. Ottelun ennakkoliput arkisin klo 9-16 SJK Shopista ja kaikkina vuorokauden aikoina SJK:n verkkokaupasta.