123 456 7890

Tulkaa ajoissa kentälle!

Kerhon väki toivoo tosissaan, että yleisö saapuisi sillä tavalla lauantaina pelattavaan toiseen nousukarsintaotteluun, että jonot saataisiin minimoitua lippuluukuilla.

Tällä kaudella Kerhon Facebook-ryhmä on ollut aika hyvä indikaattori Kerholle sen suhteen, että on osattu edes pikkuisen ennakoida paljonko väkeä matsiin saapuu.

Tähän mennessä ilmoittautuneita on jo 372 kappaletta, mikä on lähes sata enemmän kuin kauden ennätys oli HJK-peliä edeltävällä viikolla.

Käytännössä FB-ryhmän ilmoittautuneiden lukema on voitu kertoa 8-10:llä ja silloin on saatu melko tarkasti oikea lukema.

Jos tuo toteutuu tälläkin kertaa, on katsomossa parhaassa tapauksessa yli 3000 katsojaa. Kuulostaa kerrassaan mahtavalta, mutta tyytyväisiä ollaan jo 2000 katsojan rajan ylitykseenkin.

Kerhon yleisöennätys on juuri tuosta ottelusta HJK:ta vastaan viime huhtikuussa. Silloin 1843 katsojaa saapui Jouppilanvuoren tekonurmelle.

Koska odotettavissa todellakin on ainakin jonkinasteinen ryntäys, toiveena olisi, että paikalle tultaisiin ajoissa ja mieluiten vielä niin, että pesäpallokentän Samburgerin parkkis otettaisiin hyötykäyttöön siinä kuin pesisstadionin takana sijaitseva alue Keskuskentän rajallisten parkkialueiden lisäksi.

Tehdään yhdessä uusi ennätys ja huudetaan Kerho jatkoon!