123 456 7890

SJK tapasi kannattajansa ja Seinäjoen kaupungin väen Seinäjoen kauppatorilla lauantaina iltapäivällä. Kirpeästä pikku pakkasesta huolimatta paikalle oli saapunut noin kolmisen sataa katsojaa.

Tilaisuudessa esiteltiin SJK:n Suomen mestaruuden voittanut joukkue ja juhlapuheita kuultiin päävalmentaja Simo Valakarilta sekä Seinäjoen kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäeltä.Tilaisuuden jälkeen SJK pelaajat jakoivat nimmareita ja poseerailivat kannattajien kanssa yhteiskuvissa.

Kloppien Kannu Mihkel Aksalulle

SJK:n kannattajaryhmä Klopit palkitsivat kauden pelaajana ja siten Kloppien Kannu -kiertopalkinnon saajana maalivahti Mihkel Aksalun. Aksalulle valinta kannattajien vuoden pelaajaksi on ensimmäinen. Valinnan tekee Klopit äänestämällä. Aksalu voitti äänestyksen lähes ylivoimaisesti. Kärkikolmikkoon ylsi myös Timo Tahvanainen ja Akseli Pelvas.

Juhlat jatkuvat myöhään yöhön

Juhlat eivät vielä kuitenkaan päättyneet, vaan ilta jatkuu aina sunnuntain puolelle asti. Ensin syödään juhlaillallinen Cumuluksen ravintola Huviretkessä ja jatkot pidetään ravintolamaailma Ilonan London Pubissa. London pubiin pääsee sisään kutsulla, joita voi noutaa Wallsport Areenalta. Tilaisuuteen on ikäraja K20. Tervetuloa mukaan juhlimaan!