123 456 7890

Neljännen kansainvälisen KOMIA-turnauksen toinen pelipäivä on nyt onnellisesti ohi ja voittajat saatiin molemmista ottelupareista selville maalin erolla.

Päivän ensimmäisessä ottelussa, Mjällbyn voittomaalin Viron Mestari Nömme Kaljun verkkoon iski nuori Andreas Blomqvist, kun peli oli ehtinyt vanheta 50 minuuuttia.

Iltaottelussa voittajaksi selviytyi Vaasan Palloseura, jonka voittomaalia saatiin odotella lähes viimeiselle minuutille, kun Jarno Parikka iski 89 minuutilla voiton FC Interistä. Interille tappio tiesi samalla lauantaille päivän ensimmäistä ottelua ja taistelua IV KOMIA turnauksen viidennestä sijasta.

Molempien otteluiden jälkeen saatiin myös molemmmat päivän maalintekijät haastatteluun. Haastatteluissa myös VPS:n maalivahti Henri Sillanpää ja Mjällbyn valmentaja Anders Torstensson:

Epstorilta aloittettiin tänäänkin

Päivä alkoi Epstorin julkisella haastattelutilaisuudella, missä vieraana oli keskiviikon SJK – Inter otteluparin päävalmentajat Simo Valakari ja Job Dragtsma, sekä Suomen U21 Maajoukkueen kapteeni Lum Rexhepi sekä keskikenttäpelaaja Nikolai Alho.

Tästä katselemaan:

Huomenna perjantaina 15.2. klo 16.00 Epstorilla on keskustelemassa Seinäjoen jalkapalloiluolosuhteista Suomen Palloliiton Puheenjohtaja Pertti Alaja, Seinäjoen Kaupungin Elinkeinojohtaja Juha Luukko, SJK Puheenjohtaja Raimo Sarajärvi ja tilaisuuden isäntänä toimii SJK Urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong.

Lohkojen tilanteet

A-LOHKO