123 456 7890

Terveystalo jatkaa edelleen jalkapalloseura SJK:n edustusjoukkueen lääkintähuollon kumppanina. Veikkausliigajoukkueista myös HIFK, Inter, JJK, Lahti ja RoPS luottavat Terveystalon palveluihin.

Seinäjoella uutta on se, että nyt myös Jalkapallokerhon juniorit ovat sopimuksessa mukana. Edelleen Terveystalo vastaa seuran työntekijöiden työterveyspalveluista. Jalkapallokerho Oy:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen näkee uuden sopimuksen laatuloikkana.

Kyllähän tässä varsin isoa hanketta tehdään ja on tehty. Monivuotinen yhteistyö nousi taas seuraavalle tasolle, kun saimme juniorit mukaan sopimukseen. Pelaajakehitystä ajatellen se avaa merkittäviä mahdollisuuksia, sillä urheilijat kehittyvät vain terveinä.

Virtanen vakuuttaa tyytyväisyyttään Terveystalon palvelutasoon.

Olemme olleet ehdottoman tyytyväisiä, mutta haluamme myös kehittää yhteistyökonseptia edelleen. Palveluiden laajuus magneettikuvauksista ja mahdollisista sairaalatoimenpiteistä lähtien on elinehto ainakin edustusjoukkuetta ajatellen. Siellä ei terveyspalveluista voi tinkiä. Erikseen on sanottava, että joukkueen lääkäri Ranno Kukk on mies paikallaan.

Terveystalon yksikönjohtaja Titta Luoma-Kohtala ei peittele tyytyväisyyttään yhteistyön jatkumiseen.

SJK on iso ja tärkeä asia meille seinäjokisille. Yhteistyömme jatkuu jo neljättä vuotta ja menestyksessä on mukava olla mukana. Meille on kunnia-asia, että pelaajat saavat tehdä työtään mahdollisimman terveinä.

Jalkapallossa pelaajien vuosittaiset terveystarkastukset ovat pakollisia kahdella ylimmällä sarjatasolla. Niillä ehkäistään sairauksia ja vammautumisia. Luoma-Kohtala tietää kuitenkin, että todellinen hätä on käsillä pelaajien loukkaantuessa pelikauden aikana.

Nopeasti mahdollisimman hyvään hoitoon on ainoa mahdollinen ohje. Kannattaa myös muistaa, että nykyään jokaisesta SJK:n vieraspelikaupungista löytyy Terveystalon lääkärikeskus. Pelimatkoilla sattuvissa vammoissa ja sairastumisissa pelaajat voivat tukeutua niistä mihin tahansa. Toimipisteitä on eri puolilla Suomea jo lähes 200.

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja yli 170 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 7 000 terveydenhuollon ammattilaista, ja on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2016 oli yhteensä 79,2 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 25,9 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com