123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon toimitusjohtajaksi on nimitetty Teemu Virtanen, joka on toiminut seurassa aikaisemmin markkinointijohtajana.

Markkinointijohtajana olen ollut pari vuotta ja sitä kautta organisaatio on tullut tutuksi. Odotan että ensi kaudella saamme seuran uudelle tasolle. SJK:n uusi koti – Seinäjoki Stadion tulee olemaan isossa osassa ensi kautta ja Champions League ottelut. Ensi kausi on taas uusia haasteita täynnä ja haluan omalla toiminnallani tulla lähemmäs asiakkaita eli katsojia, yhteystyökumppaneita ja kannattajia, siinä on iso työmäärä vielä. Ollaan hyvällä alulla, mutta nuori seura kun ollaan, siihen halutaan vielä isoa potentiaalista kasvua, Virtanen kuvailee.

Vaikka pelaajat ovat ansaitulla lomalla, niin toimistolla mennään täydellä vauhdilla kohti ensi kautta.

Aloitimme viime kauden valmistelut jo ennen lokakuuta. Lopputrilleri vielä antoi odottaa vaikka työtä tehtiin jo sitä ennen. Nyt teemme töitä kellon ympäri aina niin kauan kunnes seuraava kausi alkaa, Virtanen kertoo.

Ensi kaudella uudelle stadionille rakentuu toimistotilat seuran käyttöön. Uusi toimitusjohtaja ottaa uuden tilanteen vastaan ilolla.

Se on iso askel, että toimisto ja urheilupuoli pääsee lähemmäs toisiaan. Näin pystymme kommunikoida päivittäisiä asioita entistä paremmin ja sitä kautta se helpottaa myös suunnittelussa, niin markkinoinnissa kuin johtamisessakin, Virtanen muotoilee.

Lisää SJK toimitusjohtaja Teemu Virtasen ajatuksia SJK TV:n videolla: