123 456 7890

Täyden kympin Kerho
Kovaa vauhtia ensi kauden joukkuettaan rakentava Seinäjoen Jalkapallokerho voi ylpeänä julkistaa paitsi kahden kovanluokan paluumuuttajan, myös kahdeksan viime kaudella joukkueessa esiintyneen pelaajan sopineen asioista seuran kanssa.

Viime kaudella FC Kiistossa pelannut TP-Seinäjoen kasvatti, Ville “Ylli” Ylinen tulee vahvistamaan joukkueen keskikentän raakaa työtä kaihtamatonta telaketjuosastoa tuoden aimo ripauksen jätkämäisyyttä, kovia otteita ja kokemusta. “Ylli” on aiemmin edustanut myös Vaasan Palloseuraa Veikkausliigassa ja Kerhon nykyisen valmentajan, Tomi Kärkkäisen, aikaan VIFK:ta Ykkösessä.

Toinen varsin vakuuttavan kaliiberin hankinta on “Yllin” tavoin TP-Seinäjoessa junnukoulunsa käynyt Mikko “Myhi” Ylihärsilä. Viime kaudella “Myhi” tykitti osumia Kakkosen VIFK:lle. Aiemmin hän pelasi tähtirintojen kanssa Ykköstä samoin kuin myös Vaasan Palloseuran kanssa.

Hankintoja voisi luonnehtia varsin laadukkaiksi Kakkoseen ja ottajia olisi ollut ylempänäkin. Seuralle on tärkeää, että kaupungin omat kasvatit uskovat siihen työhön, mitä Kerhossa tehdään, eivätkä epäröi palata sopivassa tilanteessa kotiin.

Kaksikon lisäksi viime kauden ryhmästä joukkueessa jatkavat kippari Petri Niemi, Tiitus Lehtinen, 14 maalia ensimmäisellä Kerhon kaudellaan tykittänyt Mikael Muurimäki, Toni Kujala, Mikko Väänänen, Petri Huttu, sekä nuoremman polven pelimiehet Jaakko Lampi ja maalivahti Petri Välimäki.

Kerhon leirissä ollaan varsin tyytyväisiä tämänhetkiseen tilanteeseen, mutta se ei suinkaan tarkoita, että johtoryhmä lepäisi laakereillaan. Sopimusneuvotteluja jatketaan edelleen useiden pelaajien kanssa. Sen voi kuitenkin hyvillä mielin todeta, että juuri koskaan ei seinäjokelaisella jalkapallojoukkueella ollut näin hyvä tilanne sopimusasioiden suhteen kauden tässä vaiheessa.