123 456 7890

Tervetuloa mukaan juhlimaan SJK:n Suomen mestaruutta!

SJK juhlii lauantaina 12. joulukuuta Suomen mestaruutta yhdessä koko kaupungin kanssa Seinäjoen torilla. Toritapahtumaa vietetään klo 14.00 – 15.00. Joukkue esiintyy juonnetussa tapahtumassa Torikeskuksen eteen rakennetulla lavalla ja jakaa nimikirjoituksia tapahtuman jälkeen. Samalla muistellaan mennyttä kautta ja päätöskierroksen huikeita tapahtumia. Luonnollisesti myös Veikkausliigan mestaruusveistos on esillä.

Seinäjoen kaupungin edustaja tuo tapahtumaan virallisen tervehdyksensä, SJK:n kannattajaryhmä Klopit lahjoittaa kauden pelaajapalkinnon valitsemalleen pelaajalle sekä paljon muuta.

Tapahtuma on ilmainen ja paikanpäälle toivotetaan sankoin joukoin koko kaupunki ja ympäröivä maakunta.

SJK juhli Seinäjoen Keskuskentällä 25.10. historiansa ensimmäistä Suomen Mestaruutta.

Juhlaillallinen ravintola Huviretkessä

Päivä jatkuu klo 19.00 ravintola Huviretkessä, hotelli Cumuluksen alakerrassa, juhlaillallisen merkeissä. Paikalla on SJK:n joukkue ja seurajohto. Tilaisuus on avoin kaikille ja illalliskortti tapahtumaan maksaa 59 euroa / hlö. Illallismenu sisältää juhlabuffetin, sekä viinitarjoilun. Illallispaikkoja on myynnissä rajattu määrä (100 kpl).

Illalliskorttitiedustelut SJK:n toimistolta. Toimitusjohtaja Teemu Virtaselta, puh: 045-3218599 tai myyntipäällikkö Olli Lähdesmäeltä, puh: 050-5919187

Illallistapahtuma päättyy klo 22.30 mennessä. Pukukoodi juhlallinen.

Kuva Palloliiton Captain’s Ball tapahtumasta, jossa SJK päävalmentaja Simo Valakari ja maalivahti Mihkel Aksalu palkittiin vuoden parhaina.

Lauantain jatkot viihdemaailma Ilonan London Pubissa

Ilta jatkuu klo 22.00 alkaen viihdemaailma Ilonan London Pubissa, joka on varattu pelkästään SJK-väelle. Sisään pääsee ilmaiseksi 200 nopeinta kutsun noutajaa (ikäraja on K20). Tapahtumassa on mukana SJK:n pelaajat ja seurajohto.

London Pubissa on luvassa juomatarjouksia ja tila on varattuna SJK-väelle klo 01.00 saakka. Sen jälkeen muu väki pääsee vapaasti mukaan. Yökerho Ilona sulkeutuu klo 04.00.

Kutsuja voi noutaa Wallsport Areenalta tiistaista 1.12. alkaen. Kutsuja saa vain yksi / henkilö ja ne ovat noudettavissa Wallsportin alakerran kahviosta arkisin kello 15:00 eteenpäin. London pubiin ei pääse ilman kutsua.

Tervetuloa mukaan juhlimaan!

SJK pelaajat kantoivat valmentaja Simo Valakarin suihkuun mestaruuden varmistuttua.