123 456 7890

SJK ja KuPS tasasivat pisteet maalittomalla tasapelillä A-lohkon Liigacup avauksessa. Ottelu pelattiin Kuopio-Hallissa perjantai-iltana. Ensimmäistä puoliaikaa hallitsi SJK selvästi ja toista hienokseltaan isäntäjoukkue. Molemmilla joukkueilla oli paljon nuoria pelaajia kokoonpanossa ja piste tyydytti molempia päävalmentajia. Ottelua oli seuraamassa lähes täysi tupa 1015 katsojan myötä.

Kuva Jani Turunen. Lisää kuvia löytyy tästä linkistä.

KuPS – SJK 0-0

SJK:n päävalmentaja Simo Valakari oli tyytyväinen pelilliseen esitykseen, vaikkei maalinteko onnistunutkaan.

Enemmän olen tyytyväinen kuin ei-tyytyväinen. Me kontrolloimme peliä tunnin ajan ja pelissä oli paljon hyviä asioita. KuPS pääsi lopussa paremmin peliin mukaan viimeisen 20 minuutin aikana, ei kuitenkaan saanut paikkoja. Lopussa meillä oli omat paikat ratkaista peli, kokonaisuutena me pelasimme ihan hyvän pelin, Valakari totesi.

Myös isäntäjoukkueen leirissä oltiin tyytyväisiä pisteeseen.

Meiltä onnistunut esitys. Pelin tasapaino oli sellainen, että pelialusta oli meille selkeä etu. Naapurilla oli kokeneempi joukkue, me pelattiin positiivinen matsi. Meillä oli muutama hyvä maalintekotilanne, toisaalta Joonas Pöntinen otti muutaman kopin kiinni. Oikeutettu tulos ja molemmille piste, kommentoi KuPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki.

SJK kohtaa Liigacupissa seuraavaksi Vaasan Palloseuran Seinäjoella 10.helmikuuta. Ottelun ennakkoliput verkkokaupasta, SJK-Shopista.

Ennen tuota ottelua SJK kohtaa kuitenkin harjoitusottelussa Aalesundin lauantaina 6.2. Norjassa.

SJK: Jere Koponen MV, Timo Tahvanainen, Teemu Penninkangas, Tapio Heikkilä, Henri Aalto, Johannes Laaksonen, Wayne Brown, Ariel Tuco Ngueukam (60› Jussi Vasara) Tarmo Kink, Jesse Sarajärvi (78› Aatu Kujanpää) ja Youness Rahimi (60› Elias Ahde)

Päävalmentajien ja SJK:n Johannes Laaksosen kommentit pelin jälkeen:

Ottelukooste: